Cristian Boureanu pătimește din nou. N-are deloc noroc în dragoste

Cristian Boureanu pătimește din nou. N-are deloc noroc în dragoste
Monica Tatoiu a avut dreptate atunci când a spus că prietenul ei, Boureanu nu va sta prea mult cu noua cucerire.

Cristian Boureanu va sta singur de Paște. Ce s-a întâmplat între el și frumoasa Cristina Belciu.

Cristian Boureanu pătimește din nou. N-are deloc noroc în dragoste

Doar cinci luni a durat iubirea de care Cristina Belciu și Cristian Boureanu au vorbit. Cei doi au considerat că nu pot face casă împreună, așa că au luat-o pe drumuri diferite, chiar dacă nu cu mult timp în urmă vorbeau despre o posibilă căsătorie. Se pare că motivul despărțirii ar fi fost incompatibilitatea dintre ei. Chiar dacă s-au despărțit oficial, cei doi încă se iubesc, iar acest lucru se vede din declarațiile pe care le-au dat.

„O veritabilă lady, cu un suflet de copil”

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

 

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a spus Cristian Boureanu, potriviti Cancan.

Nici Cristina nu regretă povestea de dragoste

La rândul ei, Cristina a mărturisit că nu îi pare rău nici o secundă că a trăit momente atât de frumoase lângă Boureanu și susține că au încheiat relația în cel mai frumos mod posibil și au rămas prieteni. „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a spus și Cristina Belciu.