Niciun stres. Fiica lui Cristian Boureanu, lasată rece de condamnarea tatalui ei la închisoare. Viața fostul politician devine tot mai dramatică

Niciun stres. Fiica lui Cristian Boureanu, lasată rece de condamnarea tatalui ei la închisoare. Viața fostul politician devine tot mai dramatică
Frumoasa fiică a lui Cristian Boureanu, Ioana, a aflat joi că tatăl ei ar putea merge la închisoare 4 ani de zile și, în plus, va achita peste 2,1 milioane de euro. Vestea însă nu a dat-o pe spate. Ioana Boureanu își vede în continuare de distracții.

Cristian Boureanu, fost politician și fost soț al Valentinei Pelinel, e deținătorul trofeului „Cea mai tumultoasă viață de politician” din câți avem contemporani.

Într-un scurt rezumat, vă spunem doar că Boureanu s-a despărțit de prima lui soție, Irina, mama Ioanei, iar ruptura dintre ei s-a produs după ce a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie, acesta fiind Sebastian Vlădescu.

Prima nevastă l-a lăsat pentru nașul de cununie, Sebastian Vlădescu

Cristian Boureanu, Ioana și Irina.

Irina Boureanu și-a continuat povestea de iubire cu nașul Vlădescu, iar fostul politician a început una cu fostul model Valentina Pelinel. S-a căsătorit cu Pelinel, dar și aceasta, nășiți fiind de Cristain Borcea și, pe atunci soția lui, Alina Vidican.

Sursa foto: Click

A doua nevastă, Valenina Pelinel, l-a lăsat pentru nașul de cununie, Cristi Borcea

Ani mai târziu, Boureanu a prins-o și pe Valentina cu nașul Borcea într-o mare idilă, cu sentimente puternice și dulcegării. Borcea a divorțat de Vidican rapid, chiar dacă abia îi născuse un copil, Valentina a rupt căsnicia cu Boureanu și, într-un final, s-au căsătorit și ei.

Și-a agresat fiica pe stradă, până a intervenit Poliția

Între aceste drame, Boureanu a mai fost actor principal într-o secvență greu de uitat. Acesta și-a bătut fiica (n. aceasta avea 15 ani) în plină stradă, în 2016,  iar ea a început să strige după ajutor. Paparazzi unei publicații au surprins momentul în imagini tulburătoare. Argumentul fostului politician a fost că fiica lui, minoră, trăia o viață mult prea „desfrânată”. Fuma, bea alcool și își petrecea nopțile în cluburi.

Paparazzi au surprins-o pe Ioana Boureanu tipând pe stradă după ajutor. Se pare că tatăl ei a agresat-o și a fost nevoie de intervenția Poliției. Ea avea doar 15 ani la acel moment.

Timpul a trecut și relația tată-fiică a revenit la normal. Totodată, temperamentul lui Boureanu, nu.

Boureanu făcut K.O. de un polițist de la Rutieră

În iunie 2017, mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită la un filtru al Poliției Rutiere. Recalcitrant și agresiv, Boureanu a lovit un polițist care a decis să nu întoarcă și celălalt obraz. I-a aplicat o lovitură în mandibulă care l-a trimis direct „la somn”.

Fiica Ioana Boureanu, bătută din nou în club

Bătăile, parte din viața familiei Boureanu. În 2019, Ioana Boureanu a fost bătută din nou, dar nu de tatăl ei, ci de niște fete, într-un club. Agresoarele i-au spart o sticlă în cap, iar aceasta a necesitat îngrijiri medicale. Chiar tatăl ei a dus-o la INML pentru a obține certificat medico-legal.

Sursă: Click

După acest incident, viața familiei Boureanu pare că s-a mai liniștit. Cel puțin din punct de vedere al incidentelor șocante. Până joi, 24 martie, când Boureanu a primit o condamnare de 4 ani de închisoare cu executare. În același dosar a fost condamnat și Sebastian Vlădescu, nașul cu care a dispărut prima lui nevastă.

Nașul și finul, la un pas de a fi colegi de celulă

Dosarul legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti – Constanţa a primit verdictele în instanță. Procurori susțin că infracţiunile de corupţie au fost săvârşite în perioada 2005-2017. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în zece zile.

Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor, a fost condamnat la 8 ani și șase luni de închisoare, pentru luare de mită și trafic de influență. Cristian Boureanu a primit 4 ani şi trei luni de închisoare, pentru trafic de influență. În același dosar, 5 ani și șase luni a primit și fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Constantin Dascălu, pentru luare de mită. Cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuț Costea a fost condamnat la 7 ani pentru trafic de influență. Toți inculpații au primit pedepse cu executare. De asemenea, inculpaților le-au fost confiscate și mari sume de bani. De exemplu, magistrații au decis ca Boureanu va rămâne fără 2.111.799,71 de euro.

Reacția Ioanei Boureanu: „Pe bogăție!”

La scurt timp după aflarea sentinței, fiica fostului politician a postat pe rețelele sociale imagini dintr-un bolid de lux, cel mai probabil mașina este cea pe care a primit-o din partea părinților săi la majorat.

Ioana se simte foarte bine gustând „libertatea” prin plimbări lungi la volanul unei mașini de câteva sute de mii de euro.

Fiica lui Boureanu nu are griji. Viața luxoasă pe care o duce nu pare să-i fie afectată de ultimele evenimente

Surse apropiate fetei spun că ea nu realizează ce înseamnă o astfel de condamnare și că pare să nu fie foarte afectată. Mai mult, relația lor nu este nici în prezent una foarte apropiată, mai spus sursele noastre.

Iubita lui Boureanu și-a pregătit terenul

Noua iubită a lui Cristian Boureanu a anunțat că va pleca din România. Într-un interviu pentru Antena Stars, Cristina Belciu a declarat că vrea să plece din România și a făcut și primul pas: și-a făcut o agenție de film în Italia. „Mă gândesc în fiecare zi să mă mut în Italia.

Mă trag înapoi diferite motive, dar eu sunt sigură că o să facem interviu de acolo. Am făcut mici pași către a mă muta. Am agenție de film în Italia, o să filmăm un scurtmetraj”, a mărturisit Cristina Belciu, în cadrul emisiunii Showbiz Report. Frumoasa vedetă nu a spus însă momentul în care va face pasul cel mare și nu a dat nici un indiciu dacă va părăsi Români singură sau însoțită de proaspătul iubit, Cristian Boureanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre