Alina Vidican și noul soț vin în România. Să vedem dacă se întâlnesc și cu Cristi Borcea

Alina Vidican și noul soț vin în România. Să vedem dacă se întâlnesc și cu Cristi Borcea
După o nuntă ca în povești, Alina Vidican își aduce soțul în România. Să fie vorba oare de o întâlnire de gradul zero și cu Cristi Borcea?

Frumoasa Alina Vidican vine acasă. Aceasta i-a promis miliardarului Claude o vacanță în România și el abia așteaptă.

Alina Vidican și noul soț vin în România. Să vedem dacă se întâlnesc și cu Cristi Borcea

A devenit un obicei pentru Cristi Borcea să adune în jurul lui și fostele iubite sau neveste, alături de copii. Mai mult, acesta e în relații bune și cu noii parteneri ai doamnelor. Și cum Alina Vidican și Claude Senhoreti vor veni curând în România, n-ar mira pe nimeni dacă s-ar strânge toți la o masă mare. Invitați pe Skype, în emisiunea lui Cătălin Măruță, proaspeții căsătoriți au vorbit despre cel mai frumos moment din viața lor, dar și despre vizita blondei acasă.

Ce planuri de viitor are doamna Senhoreti

Și-a unit destinul cu cel al lui Claude și acum Alina a făcut primele declarații despre nunta de la Miami, dar și despre planurile de viitor.  „Sunt lucruri frumoase în viața mea. Ne-am cunoscut acum patru ani, nunta a fost minunată. A fost obositor, dar frumos. Ne-am cunoscut la o petrecere, a fost aniversarea unei clădiri Porche și ne-am cunoscut acolo”, a spus frumoasa Alina.

„N-am crezut niciodată că mă voi mai căsători”

La rândul său, Claude a avut doar cuvinte de laudă despre proaspăta sa soție, mărturisind că până să o cunoască nu s-a gândit că se va mai căsători. Dar când a văzut o asemenea femeie, n-a vrut să o mai lase să plece din viața lui. „Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți. Ne plac aceleași lucruri, va fi o adevărată plăcere să îmi împart viața cu Alina.

Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodata nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie”, s-a destăinuit miliardarul.

„Sunt foarte entuziasmat de această călătorie în România”

Pe de altă parte, Claude a afirmat că vinovată de faptul că la nunta sa nu au fost toți membrii familiei a fost pandemia. Însă e bucuros că are familie și în România și abia așteaptă să ajungă în țara de origine a soției sale. „Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza Covidului. Din cauza aceasta am avut doar jumătate din numărul de invitați doriți.

Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim. Acum am și eu familie în Romania, am cunoscut și prieteni de-ai ei. Și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană. (…) Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit Vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, a mai spus Claude.

Sursă foto: viva, wowbiz