Asemănări și deosebiri la nunțile Alinei Vidican cu Cristi Borcea și Claude Senhoreti. Blonda a ieșit în pagubă

Asemănări și deosebiri la nunțile Alinei Vidican cu Cristi Borcea și Claude Senhoreti. Blonda a ieșit în pagubă
În 2011, Alina Vidican și Cristi Borcea făceau nunta anului, în valoare de 1 milion de euro. Zece ani mai târziu, aceeași Alina Vidican a devenit doamna Senhoreti, în urma căsătoriei cu un milionar american. Să vedem care căsătorie a fost mai profitabilă.

A crezut că poate fi fericită alături de Cristi Borcea, dar a sfârșit prin a-și uni destinul cu un milionar american. Viața Alinei Vidican a fost plină de surprize.

Asemănări și deosebiri la nunțile Alinei Vidican cu Cristi Borcea și Claude Senhoreti. Blonda a ieșit în pagubă

În 2011, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură nunta Alinei Vidican cu Cristi Borcea. Și a avut și de ce. Au fost 600 de invitați aleși pe sprânceană, iar cheltuielile s-au ridicat la 1 milion de euro. Naș a fost Gigi Becali care i-a dăruit finei sale un Rolls Royce aurit, în valoare de câteva sute de mii de euro.

 

Evenimentul a fost unul cum rar mai vezi în România, de unde n-au lipsit covoarele roșii, pianul plutitor, elicopterul, grupuri de gărzi de corp și un meniu pentru care fiecare a invitat a scos din buzunar 600 de euro.

Carne de vită din Monaco, șampanie Dom Perignon

Invitații s-au ospătat cu carne de vită adusă din Monaco, sare din Himalaya, crustacee, tort de 50 de kg și, bineînțeles, șampanie Dom Perignon. Cristi Borcea a îmbrăcat un costum alb, la care a asortat un papion roșu. Rochia Alinei s-a ridicat la valoarea de 20.000 de euro și a fost din dantelă fină, accesorizată cu cristale. Suma adunată la nuntă n-a fost de ici, de colo. Potrivit nașului, aceasta s-a ridicat la 150.000 de euro.

S-au strâns 150.000 de euro

„În condiţiile în care nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican n-a fost una cu dar, suma totală pe care mirii au strâns-o a fost 150.000 de euro. Un sfert din invitaţi au fost oameni care au dat 100 de euro. Jumătate n-au dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului. Oamenii care au venit din partea finei n-au avere. 3.000 de euro, cum să dea atât la nuntă?”, a declarat atunci Gigi Becali.

Rochie de 15.000 de euro și sarmale

Recent, Alina a devenit doamna Senhoreti, iar soțul, chiar înainte de a ajunge la altar, a cadorisit-o cu o mașină în valoare de doar… 250.000 de euro. E vorba de un Lamborghini Murcielago, iar mireasa a sărit în sus de fericire. Așa că, înainte de a ajunge în fața preotului, a urcat la volanul mașinii.

Alina a strălucit într-o rochie de mireasă din mătase naturală, cu spatele gol și un decolteu ce-i punea în evidență trupul perfect. Care a costat 15.000 de euro. Potrivit presei mondene, meniul pentru o persoană a pornit de la 246 de euro, dar invitații s-au delectat cu preparate atât din gastronomia italiană, cât și din cea italiană, americană, braziliană, dar și românească. Pentru că de pe masă nu au lipsit sarmalele cu mămăligă.

Alina și Claude vor să devină părinți cât mai repede

Claude și-a arătat talentul de dansator de excepție, spre bucuria Alinei și a celor prezenți. Iar muzica a fost atât braziliană cât și românească.  Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Alina și Claude vor să devină părinți cât mai repede. La prima vedere, se pare că Alinei tot cu Borcea i-a mers mai bine din punct de vedere financiar. Dar, vorba cunoscutului eseist american, Ralph Waldo Emerson: „Banii costă deseori prea mult”.

Sursă foto: protv, as.ro