Nicole Cherry începe să testeze terenul. Ce rochie de mireasă i-a făcut cu ochiul

Nicole Cherry începe să testeze terenul. Ce rochie de mireasă i-a făcut cu ochiul
Nicole Cherry vrea să se facă femeie de casă? Care e motivul pentru care a pus pe rețelele de socializare o poză cu o rochie de mireasă.

A intrat într-o nouă etapă a vieții și arată fantastic de când e însărcinată. Ce au spus fanii când Nicole Cherry a postat o fotografie cu rochie de mireasă.

Nicole Cherry începe să testeze terenul. Ce rochie de mireasă i-a făcut cu ochiul

Trăiește o poveste de dragoste ca în povești alături de iubitul ei și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe. Nu a confirmat încă nimic legat de o posibilă nuntă, însă a făcut primul pas. Le-a arătat fanilor săi o rochiță de mireasă.  „Nu ne-am căsătorit.

Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal. Și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile‘, spunea în urmă

A ținut secret primele luni de sarcină

Nicole Cherry și iubitul său și-au dorit mult un copil, însă Nicole a preferat să țină totul secret pentru a fi convinsă că sarcina este fără probleme. “Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare.  Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat.

Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem.  Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna. Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială.

Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de tine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbdare în primul trimestru. Eu am o legătură foarte strânsă cu ai mei și le-am spus că îmi doresc să am un copil. Cu toții așteptam această surpriză.

Cariera merge în continuare, eu sunt activă in continuare. Nu sunt un bibelou care dă sa se spargă.  Nu am nicio restricție din punctul ăsta de vedere. Poate din septembrie să ne pregătim, dar deocamdată ne bucurăm de vară.”, a declarat fericita viitoare mămică.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre