De ce Iulia Vântur nu va îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă pentru Salman Khan

De ce Iulia Vântur nu va îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă pentru Salman Khan
De când a venit la București,  este în centrul atenției. Vedeta are un program încărcat și este foarte solicitată cu diverse proiecte. A fost întrebată când va îmbrăca rochia albă de mireasă. Răspunsul a fost șocant: Niciodată!

De ce Iulia Vântur nu va îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă pentru Salman Khan? Sunt multe de povestit. Recent, Iulia s-a transformat în „zeița soarelui” și a strălucit la propriu într-o ședință foto unde a avut parte exact de stiliștii ei preferați.

Hairstylistul Adrian Perjovschi și stilista ei preferată, Eniko Szanto, s-au ocupat de look-ul ei încă de pe vremea când vedeta prezenta show-ul „Dansez pentru tine”. Și ei s-au întrebat când o vor aranja pentru momentul în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. Răspunsul primit i-a șocat. Niciodată.

„Mă simt vibrantă, strălucitoare, luminoasă, ca o Zeiță a Soarelui!”, a declarat Iulia Vântur la shootingul realizat cu ocazia acestei schimbări de look, pentru Click.ro.  A doua rochie îmbrăcată pentru ședința foto a fost una albă, vaporoasă, ca de mireasă. Cu această ocazie, toată lumea a aflat de ce ce Iulia Vântur nu va îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă pentru Salman Khan.

Iulia Vântur nu va îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă

„Zeița Soarelui aduce mai mult optimism, lumina, bucurie, energie, speranța, mai ales că am trecut prin pandemia asta este exact lucrul de care aveam nevoie că să mai ieșim puțin din întunericul asta! Albul nu înseamnă neapărat o rochie de mireasă, este old Hollywood style cumva… Sunt acolo unde trebuia să fiu, sunt mulțumită de ceea ce am, viața mi-a oferit mai mult decât am visat eu! Sunt foarte recunoscătoare!”, a povestit Iulia, într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Și tot la Prima TV, iubita lui Salman Khan a dezvăluit cum se spune „Te iubesc” în hindi: „Spui cu tot sufletul, din ochi și din privire! E internațional!”.

Cum l-a cucerit Brigitte pe Florin Pastramă: „Eram un răsfățat”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp