Le-a dat celor care o iubesc vestea mult așteptată. Simona Halep i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

A primit inelul cu diamant. Fericită, a acceptat să fie a treia mireasă a iubitului

E vestea cea mare în showbizz. Simona Halep a fost cerută în căsătorie de cel pe care-l adoră, Toni Iuruc. Mai mult, aceasta a primit inelul de logodnă și, extrem de fericită s-a fotografiat cu acesta și a postat totul pe instagram. Iar data de 10 iunie va rămâne mereu în amintirea sportivei.

Părinții Simonei nu au fost de acord la început cu această relație

Toni Iuruc este un afacerist machedon, cu 13 ani mai mare decât Simona și la început nu a fost plăcut de familia sportivei. Asta pentru că „păcătosul” Toni a mai fost căsătorit, nu odată, ci de două ori. Lucru neacceptat de o familie care ține atât de mult la tradiții și cultură.

Despre prima sa soție, Alina, se știe că a iubit enorm luxul și opulența, lucruri pe care Toni Iuruc le-a acceptat cu greutate. După despărțirea de aceasta, a crezut că își va găsi liniștea în brațele Lianei, cu care s-a căsătorit după doi ani de relație.  Din păcate însă, după zece luni de mariaj, cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Sursele spun că motivul rupturii a fost infidelitatea femeii. Dramatic a fost însă faptul că Toni a divorțat când aceasta era însărcinată în cinci luni, pentru că nu știa al cui e copilul. Al său sau al amantului.

Simona visează să aibă un copil

Dar poate că a treia oară va fi cu noroc pentru Toni Iuruc și viața va fi darnică cu el. În ceea ce o privește pe Simona, aceasta își dorește din tot sufletul un copil cu acest bărbat.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sportiva.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri