Gata, s-a ajuns mult prea departe! Andreea Podărescu nu mai suportă comportamentului fostului iubit și spune că va lua atitudine.

Andreea Podărescu e de neoprit. Ce vrea să îi facă fostului iubit

De ani buni, Andreea Podărescu și fostul său iubit sunt într-un continuu război. Acum, vedeta spune că acesta a depășit orice limită. Recent, tânăra a dat un interviu pentru Antena Stars în care a mărturisit că a fost forțată să plece singură în Italia, întrucât nu a primit semnătură de la tatăl micuțului.

”Nu am fost singură, evident, nu știu dacă merge cineva singură în vacanță. A fost foarte frumos, m-am distrat, am văzut niște peisaje superbe, am avut parte de o vreme nu tocmai călduroasă din cauza vânturilor și a norilor. A fost pentru prima dată când am ajuns în Italia, sper să revin cât mai curând posibil”, a mărturisit vedeta.

Îl va acționa în instanță

Dacă până acum a tot sperat că situația se va îmbunătăți și va reuși să aibă o relație normală cu fostul iubit, acum Andreea a luat atitudine. Îl va acționa pe acesta în instanță. ”Momentan nu pot merge cu cel mic în vacanțe deoarece tatăl lui nu dorește să ne dea acea semnătură, și ca urmare voi acționa în instanță cât de curând.

Evident, eu nu plec niciodată nicăieri fără să știu că al meu copil e pe cele mai bune mâini. Da, nu își dorește ca și copilul lui să aibă o copilărie normală și frumoasă, dar asta cu siguranță nu va mai dura foarte mult timp pentru că eu nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat, supărată, vedeta.

Sursă foto: tacataca.prosport.ro, romaniatv

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri