Războiul folcloristelor continuă. Saveta Bogdan e distrusă. Elena Merișoreanu o dă în judecată

Războiul folcloristelor continuă. Saveta Bogdan e distrusă. Elena Merișoreanu o dă în judecată
Un vechi proverb românesc spune: dacă tăceai, filozof rămâneai. În cazul în care Saveta Bogdan ar fi ținut cont de aceste cuvinte, nu ar fi avut probleme. Artista e dată în judecată de colega Elena Merișoreanu.

A vorbit când nu a trebuit și acum trage consecințele. Elena Merișoreanu a anunțat că o va plimba prin tribunale pe Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan e distrusă. Elena Merișoreanu o dă în judecată

A fost prinsă la mijloc în scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Saveta Bogdan n-a avut de lucru și a comentat, iar acum plătește pentru ce a făcut. Colega Elena Merișoreanu spune că a defăimat-o și și-a pus avocatul să depună o plângere împotriva ei.

„Dragoș, avocatul soțului meu, a înaintat actele pentru proces

”Eu voiam s-o iert pe Saveta, că are gura proastă… Ea a recunoscut la Capatos că Maria Dragomiroiu i-a spus că eu sunt divorțată de 20 de ani. Și că am făcut fetele cu nu știu cine. Dacă Maria a făcut treaba asta, e foarte urât din partea ei, noi am avut o relație foarte bună.

Dragoș, avocatul soțului meu, a înaintat actele pentru proces, mi-a zis că asta e defăimare publică. Nu mă lasă familia s-o iert pe Saveta, ei sunt foarte revoltați”, a afirmat Elena Merișoreanu pentru Star Popular.

Nu îi va cere daune morale

Cât privește daunele morale, Elena Merișoreanu susține că nu s-a gândit niciodată la așa ceva. În condițiile în care Saveta Bogdan va recunoaște public că a greșit, atunci o va ierta și va stopa totul. ”Doamne ferește, ce să-i cer eu când are casa amanetată de când a luat bani de la bancă. Să-și ajute fata, o admir că face treaba asta, ea s-a văitat la mine.

Ce daune pot să-i cer unei femei care are o pensie o mie de lei, sau cât o avea, vai de capul ei. Vreau doar să se facă dreptate. Refuz categoric să-i iau banii, ferească Dumnezeu. Dacă ea recunoaște pe un post de televiziune că a fost învățată, cum a spus ea, atunci o iert și retrag totul.”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Sursă foto: playtech.ro

Recomandarile noastre