Simona Halep a schimbat locul. S-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii

Simona Halep a schimbat locul. S-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii
Profită de pauza cauzată de accidentul din turul 2 al turneului WTA Roma și s-a așezat la casa ei. Simona Halep și Toni Iuruc s-au mutat în vila din Primăverii.

Un an a durat ca Simona Halep și Toni Iuruc să-și transforme casa într-o locuință de lux. Acum, s-au mutat în cuibușorul lor de nebunii.

Simona Halep s-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii

În luna mai, Simona Halep a suferit un accident în turul 2 al turneului WTA Roma. Din nefericire, a fost obligată să se retragă, iar acum se recuperează pentru a fi în formă la turneele de Grand Șlem și pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021. Și se pare că va reuși, pentru că atât medicii cât și staf-ul tehnic dar și prietenii știu că Simona e foarte puternică.

Printre tratamentele de recuperare medicală, Simona Halep și-a văzut împlinit și un vis. S-a mutat în vila din Primăverii alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Sportiva se menajează

Simona a fost văzută în fața casei cu o cutie imensă, unde, e posibil să fie avut accesorii pentru casă. Inițial, sportiva a încercat să care singură cutia, dar a realizat că trebuie să aibă grijă cu piciorul accident, așa că a fost ajutată de unul dintre angajați.

Cele mai multe emoții le va avea când va aduce pe lume un copil

Cu ceva timp în urmă, Simona a declarat că viața ei bate tenisul și e convinsă că cele mai mari emoții le va avea atunci când va aduce pe lume un copil.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare.

Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe.

Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mărturisit Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Sursă foto: prosport.ro, romaniatv.net

Recomandarile noastre