Simona Halep se laudă cu „palatul” de 600.000 de euro. A fost surprinsă de paparazzi

Simona Halep se laudă cu „palatul” de 600.000 de euro. A fost surprinsă de paparazzi
Cea mai valoroasă sportivă română a momentului nu se sfiește să defileze cu banii ei câștigați în competiții. Și-a făcut o situație și e mândră.

Celebra tenismenă Simona Halep se laudă cu „palatul” de 600.000 de euro. adevărul e că are și cu ce. Sportiva și logodnicul ei, Toni Iuruc și-au terminat recent vila de 600.000 de euro, iar rezultatul este fabulos. Ea și-a invitat antrenorul în vizită la palatul din Primăverii, înainte de a merge la teren. Ba mai mult, Simona este și foarte generoasă, motiv pentru care i-a lăsat lui Darren Cahill bolidul pe care îl conduce.

Celebra jucătoare de tenis este printre cele mai apreciate sportive din lume. Simona Halep are o carieră fantastică. După mulți ani de antrenamente și sacrificii, românca a ajuns numărul 1 mondial. Astfel, turneele internaționale câștigate i-au adus și sume fabuloase în conturi. Averea Simonei Halep se ridică la 37 de milioane de dolari. Iar iubitul ei este și el un prosper om de afaceri.

Simona Halep se laudă cu „palatul” de 600.000 de euro

Nu a mirat pe nimeni când au decis achiziția vilei din Capitală. Apoi au decis să o renoveze. Casa, care a costat 600.000 de euro este un adevărat palat modern.

Simona Halep se laudă cu „palatul” de 600.000 de euro. A fost surprinsă de paparazzi

Simona Halep a fost surprinsă oferindu-i un tur de onoare antrenorului ei, Darren Cahill, înainte de a merge pe teren să se antreneze. Ba mai mult, i-a lăsat acestuia și unul din bolizii pe care îi are în garaj.

Simona, un adevărat mogul imobiliar

Sfătuită chiar de mentorul ei, Ion Țiriac, Simona Halep a investit o bună parte din bani în imobiliare. Ea mai deţine un apartament la Stejarii Country Club, o casă în zona Herăstrău, o vilă la Buşteni, două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov.

De asemenea, Halep a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux, iar în Constanţa, lângă casa părintească, un bloc de două etaje și o vilă inspirată de Casa Albă.

Sursa foto: Instagram

Mituri despre șampon. Ce e adevărat și ce nu