Dan Capatos a plecat acasă cu o vioară, de ziua sa de naștere

Dan Capatos a plecat acasă cu o vioară, de ziua sa de naștere
Seară de seară îi molipsește pe români cu energia lui bună. Dan Capatos a împlinit 48 de ani. Și a avut parte de surpriză în direct.

Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show a fost în centrul atenției de ziua lui de naștere. Cu ce cadouri a plecat acasă.

Toate îi merg ca pe roate. Cum l-au sărbătorit prietenii pe Dan Capatos de ziua de naștere

A făcut 48 de primăveri și cei mai buni prieteni au venit în emisiunea lui să-l sărbătorească. Un moment cu totul special le-a aparținut Amaliei Ursu și lui Vasilică Ceterașu care i-au făcut o cântare pe cinste. Dar tot ei i-au dăruit lui Dan și o superbă vioară. Nici colegii n-au stat degeaba, iar cea care l-a anunțat pe Capatos de cadoul ce-l așteaptă a fost chiar Paula Chirilă.

„Colegii ți-au mai pregătit o surpriză în afară de tortul ăsta, care te așteaptă în redacție după emisiune”, a afirmat Paula Chirilă.

Dan și socrul său sunt născuți în aceeași zi

Bucuros nevoie mare, Dan le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și i-a transmis urări de bine și socrului său, care e născut în aceeași zi.

„Mulțumesc mult! Sărut-mâna! M-am înțelepțit cu încă un an. Să dea Dumnezeu cum mi-a zis Duban, să prind vârsta pe care o arăt. Doar 48 am făcut. Îi salut și îi pup și pe cei care-și serbează ziua astăzi, sunt foarte mulți prieteni de-ai mei. Și socrului meu”, a afirmat Dan Capatos la Xtra Night Show.

Cu doi ani în urmă, a făcut atac cerebral ischemic

Viața i-a dat prezentatorului un avertisment cu doi ani în urmă, când acesta a făcut un atac cerebral ischemic. Capatos a mărturisit că timp de un sfert de oră nu a mai simțit mâna stângă.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate.

Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a afirmat el.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre