Haddaway, exclusiv: „Copilăria mea a fost grea, dar am găsit răspunsul la What is love în România”

Haddaway, exclusiv: „Copilăria mea a fost grea, dar am găsit răspunsul la What is love în România”
Într-un interviu exclusiv acordat Rețete și vedete, Haddaway a vorbit despre copilăria sa, dar și despre motivul care îl ține legat de România. Faimosul cântăreț a avut o copilărie dificilă.

Pe Haddaway îl știe toată lumea pentru celebrul hit „What is love”, care a fost numărul 1 în 14 țări. Lansată în 1993, piesa continuă să aibă un succes uriaș și astăzi. Cântărețul mărturisește că se simte în elementul lui pe scenă, iar celebritatea îi place la nebunie. „Mi-a plăcut întotdeauna. Când sunt pe scenă mă simt cel mai bine. Nu am trac de public, din contră. Sunt ca peștele în apă”, ne-a mărturisit artistul. 

Este Brand Ambassador pentru Festivalul Forever Hit 

Tocmai pentru că abia așteaptă să urce pe scenă, Haddaway va cânta la Forever Hit, pe 18 septembrie la Arena Națională din Capitală. „Sunt Brand Ambassador pentru Forever Hit, cea mai mare discotecă în aer liber din Europa. Abia aștept să urc pe scenă, mereu m-am simțit bine în România. O să fie peste 20 de nume mari ale anilor 80 și 90”. 

Haddaway este cu atât mai entuziasmat cu cât, de doi ani încoace, i-a fost dor să cânte. „O să fie primul mare festival de după această perioadă grea și ne-am asigurat că totul este pregătit. Vă aștept pe toți. Toate măsurile de siguranță sunt luate, așa că nu ne rămâne decât să ne vedem acolo și să ne distrăm”. 

Haddaway a găsit iubirea în România: „Copilăria a fost grea, dar am găsit răspunsul” 

Despre începutul vieții sale, artistul a povestit că până la vârsta de 16 ani s-a mutat din loc în loc. „Tata era biolog marin și mă plimbam peste tot în lume. Era dificil să-mi fac prieteni pentru că eram mereu în alt loc. Tata era mai strict, m-a trezit într-un fel că eram nebun”, glumește cântărețul. „L-am avut până la 16 ani, dar ce m-a învățat el țin minte și acum. Și îi sunt foarte recunoscător”, recunoaște Haddaway. Pentru cei ce nu știu, artistul s-a născut în Trinidad Tobago, iar ulterior s-a mutat în America. Tatăl său a murit când artistul avea 16 ani, astfel că a rămas doar cu mama sa. 

Deși a avut o copilărie dificilă, Haddaway a mărturisit că a găsit răspunsul la întrebarea „What is love”. „Am găsit răspunsul la What is love în România. Am venit prima oară aici în 93 și de atunci tot vin, de 28 de ani. Îmi plac oamenii, îmi plac femeile frumoase de aici. Iubita mea e româncă (n.r. foto sus), avem o relație stabilă de 4 ani. Locuim împreună și în străinătate. Facem și afaceri împreună și ne înțelegem foarte bine”, a dezvăluit Haddaway. 

Are apartament în țară și petrece două luni pe an aici 

Și pentru că s-a îndrăgostit de țara noastră, vedeta a și achiziționat un apartament aici. „Am un apartament în Stejarii, are 176 metri pătrați, e înconjurat totul de pădure, e un vis. Petrec în România cam 2 luni pe an, am făcut și revelionul în București anul acesta, la Palatul Parlamentului”, ne-a mai dezvăluit artistul. 

Totuși, Haddaway locuiește permanent în Austria, însă doar cu numele. Căci îi place să se plimbe pe tot globul. De altfel, artistul are și un sfat pentru cei ce vor să călătorească. „Poți să spui că ai cunoscut o cultură și o țară doar atunci când călătorești fără bani. Este o mare diferență, pentru că vezi lucruri pe care în mod normal nu le-ai descoperi”, a încheiat celebrul cântăreț.

Foto: Instagram

Grace, asistenta medicală robot va trata pacienții și va face conversație cu ei

Recomandarile noastre