Cum l-a cucerit Brigitte pe Florin Pastramă: „Eram un răsfățat”

Cum l-a cucerit Brigitte pe Florin Pastramă: „Eram un răsfățat”
Florin Pastramă a dezvăluit cum l-a cucerit Brigitte Pastramă. Cei doi sunt împreună din 2019, iar scandalurile și certurile nu i-au ocolit. Iată ce i-a reunit de fiecare dată.

Recent, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din nou. De data aceasta problema ar fi fost banii. Mai precis, pentru că nu și-a administrat bine afacerile, Florin Pastramă s-ar fi ales cu o poprire pe conturi, pusă de autoritățile fiscale, iar măsura a afectat inclusiv contul comun în care se aflau câteva zeci de mii de euro, banii lui Brigitte. 

După acel incident, cei doi soți au decis să se separe, până ar urma să își facă ordine afaceri. Între timp, Brigitte Pastramă s-a împăcat cu Florin, iar cei doi sunt mai uniți ca niciodată. Ba chiar Florin Pastramă a rupt tăcerea și a spus cum l-a cucerit Brigitte. În momentul în care cei doi și-au anunțat nunta, gurile rele au speculat că Florin umbla după banii lui Brigitte. Sătul de aceste acuzații, Florin Pastramă a mărturisit cum stau lucrurile de fapt. 

Cum l-a cucerit Brigitte pe Florin Pastramă. Sufletul ei mare a făcut diferența 

Florin a recunoscut că la începutul relației, Brigitte l-a ajutat cu bani. Susține însă că datoria a fost returnată, iar el s-a îndrăgostit de brunetă datorită sufletului generos pe care îl are. „Brigitte ne-a ajutat la început și ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum din banii câștigați împreună mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte.” 

De asemenea, bărbatul a recunoscut că Brigitte l-a schimbat, căci el era răsfățat când a cunoscut-o. „Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă. Prin Brigitte am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată.

Am doi ani de zile cu Brigitte de când suntem separați cu banii cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Foto: Facebook

Dorel din Las Fierbinți s-a însurat în 3 luni. Iată mireasa!

Recomandarile noastre