Și-au făcut casă în junglă. Iulia Vântur a povestit în emisiunea lui Gâdea cum trăiește în India cu Salman Khan

Și-au făcut casă în junglă. Iulia Vântur a povestit în emisiunea lui Gâdea cum trăiește în India cu Salman Khan
Elegantă și distinsă, Iulia Vântur a făcut deliciul telespectatorilor la Antena 3. Vedeta a vorbit despre secretul succesului său, cât de greu i-a fost să se adapteze vieții din India, dar și cum este viața cu Salman Khan.

Experiența traiului în India a ajutat-o să se redescopere și să înțeleagă că e mai puternică decât a știut vreodată. Iulia Vântur a explicat secretul succesului său și cum trăiește cu iubitul său, Salman Khan.

Și-au făcut casă în junglă. Iulia Vântur a povestit în emisiunea lui Gâdea cum trăiește în India cu Salman Khan

Cântă, dansează și joacă spectaculos în filme, fiind considerată acum una dintre marile vedete ale Bollywood-ului. Succesul său a început însă de la un… colind. „Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni. Lor le place să cânte, să danseze, au asta în sânge. Și m-au rugat să cânt o piesă în română.

Le-am cântat „La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Pentru că probabil l-am cântat cu patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1. A fost mâna destinului.”, a declarat frumoasa vedetă.

„Am făcut cursuri de canto în fiecare zi”

Iulia e convinsă că în India muzica a fost cea care a ales-o pe ea, susținând că a durat un an până a ajuns să se convingă că este drumul pe care trebuie să-l aleagă. „Eu nu am avut un plan anume. Credeam că trebuie să ai o cultură muzicală vastă din copilărie încât să-ți permiți să spui că faci muzică. De aceea mi-a luat un an să mă conving că e ok să fac asta din pasiune.

Ideea este să fii pregătit. Pentru că primeam din ce în ce mai multe propuneri să cânt diverse piese, am spus că nu mai e o joacă și voi lua lucrurile în serios. Și atunci am început să iau zilnic lecții de canto. Dar pentru mine acestea sunt o adevărată bucurie”, a spus fosta prezentatoare.

„Am învățat că mă am pe mine”

Ca să ajungi să fii vedetă la Bollywood nu e ușor, însă Iulia spune că viața i-a dat lecția cea mai importantă: „Am învățat că mă am pe mine, indiferent de situație”. “Mi-a fost greu, dar am înțeles că oricât de jos ajungi din punct de vedere emoțional, găsești puterea să mergi mai departe.

Iar lecția vieții a fost că am învățat că mă am pe mine, indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prietenii de o viață, nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Nu a fost simplu deloc, dar este o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.

Și am ajuns într-o destinație menită mie, o călătorie de care aveam nevoie. Pentru ai mei a fost mai greu. Eu știam că pot, dar părinții erau foarte îngrijorați. Tata ascunde mai bine, știe că am spiritul lui de luptător, mama e mai sensibilă. Chiar dacă îi spun că sunt bine, se îngrijorează”, a menționat, emoționată, Iulia.

„La Bollywood nu există pauze”

Chiar dacă Bollywood-ul îți ia ochii, pentru că e plin de culoare, înseamnă muncă non stop. „Abilitățile fizice sunt foarte importante acolo. Înainte știam că e luni sau duminică, acum nu, pentru că muncim și la trei dimineața.

Nu există pauze, nu există vacanțe, când trebuie să filmezi, o faci. Am înțeles că trebuie să mă detașez mental ca să mă bucur. E un stil de viață Bollywood”, a spus vedeta noastră. Cât privește rivalitatea dintre artiști, Iulia spune că nu a simțit acest lucru, pentru că are cercul ei de prieteni, în care se simte confortabil.

Prima ofertă pe care a primit-o în India a fost să lucreze în televiziune

Fascinată de televiziune, Iulia a avut bucuria să primească în India o ofertă să lucreze în același domeniu, însă nu a putut să o onoreze, pentru că era angrenată într-un alt proiect. „Prima ofertă primită a fost pentru televiziune, respectiv proiectul Asia Express. Dar la vremea respectivă, aveam alt proiect, de aceea nu am putut să-l fac. Mi-ar fi plăcut însă foarte mult”, a declarat artista.

Recent, Iulia Vântur a scos o piesă care a bătut recordul absolut la Bollywood, în doar 24 de ore având cele mai multe vizualizări din istoria acestuia. „Am înțeles că au fost mult mai multe recorduri, iar acest lucru mi-a dat o satisfacție imensă. Faptul că muzica mea ajunge la mulți oameni, mai ales în această perioadă, mi se pare extraordinar”, a mai spus artista.

„Una dintre marile mele bucurii a fost când Salman Khan a venit la noi”

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre viața ei cu Salman Khan, în emisiunea lui Gâdea, totul a fost despre ea și el, telespectatorii deletecându-se cu multe secvențe din cântecele și filmele celor doi iubiți. Pe de altă parte, vedeta a mărturisit că și-au făcut și o casă în junglă. „Am fost în junglă, avem chiar și o casă acolo, am dormit și pe jos, am făcut tot felul de drumeții, am experimentat multe și mi-a plăcut.”, a declarat Iulia. Una dintre marile sale bucurii rămâne momentul în care Sandokan i-a făcut o surpriză la aniversare, când „a venit la noi”.

Prințul Harry, din nou alături de Oprah: „Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre