Salman Khan o pune la treabă pe Iulia Vântur. Ce preferințe are actorul

Salman Khan o pune la treabă pe Iulia Vântur. Ce preferințe are actorul
Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan de mulți ani. Recent, s-a aflat că Salman Khan o pune la treabă pe Iulia Vântur. Are preferințe deosebite.

Vedeta Iulia Vântur (40 de ani) este acum indiancă. Frumoasa blondină s-a mutat de mai bine de șapte ani în India, pentru a fi mai aproape de iubitul ei, starul indian Salman Khan. Atât Salman Khan, cât și Iulia Vântur își iau în serios meseriile și nici unul dintre ei nu are de gând să renunțe la actorie de dragul celuilalt. Astfel, proiectele profesionale îi țin la distanță de multe ori, însă cu toate astea relația lor funcționează foarte bine și așa. Din când în când, Salman Khan o pune la treabă pe Iulia Vântur. 

Arshi Khan, vedeta de la emisiunea Big Boss, a declarat că Salman Khan i-a prezentat-o pe Iulia Vântur la petrecerea de după show-ul tv. Big Boss este un reality show indian, care a ajuns la sezonul cu numărul 14. Din anul 2010, show-ul tip Big Brother este prezentat de actorul Salman Khan. În cadrul unei întâlniri la care a participat și Iulia Vântur, actorul indian și-a mărturisit dorințele în legătura cu iubita sa. 

Salman Khan o pune la treabă pe Iulia Vântur. Vrea să învețe urdu 

Arshi Kan

Situația a fost dezvăluită de Arshi Kan, concurentă la Big Brother. Arshi a avut mai multe dispute cu Salman Khan de-a lungul emisiunii. La finalul sezonului 14 a avut loc o petrecere într-o cabană, la care au participat și Salman Khan alături de iubita sa, blondina Iulia Vântur. Arshi a avut o interacțiune cu fosta vedetă Pro TV și a povestit tot. 

Concurenta este cunoscută pentru faptul că vorbește foarte bine urdu, iar Salman Khan se pare că își dorește ca iubita lui să învețe această limbă. „Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia. În timp ce mi-o prezenta, i-a spus. Iulia, aș vrea să înveți și urdu. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“, a mărturisit fosta concurentă. 

Foto: Facebook

Fetița lui Smiley are pază serioasă. Imaginea emoționantă postată de Gina. FOTO