Fetița lui Smiley are pază serioasă. Imaginea emoționantă postată de Gina. FOTO

Fetița lui Smiley are pază serioasă. Imaginea emoționantă postată de Gina. FOTO
Smiley și Gina au devenit părinți în urmă cu o lună și sunt extrem de fericiți. Proaspăta mămică a arătat pe Instagram o nouă poză cu bebelușa. Fetița lui Smiley are pază serioasă.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, adică în urmă cu o lună. Gina stă acasă și are grijă de micuța Josephine, în timp ce Smiley este obligat să plece din cauza proiectelor pe care le are. Recent, prezentatoarea s-a destăinuit și a povestit cum este experiența de mamă. I-a fost foarte greu în primele două săptămâni, însă efortul merită cu siguranță. Acum, Gina dezăluie că fetița ei și a lui Smiley are pază serioasă. 

Gina a născut-o pe fetiță prin cezariană și, din data de 12 martie, a venit cu ea acasă. Fetița are pătuțul pus în dormitorul părinților, astfel că la „concertele nocturne” sunt prezenți amândoi. Există însă și momente liniștite, atunci când Gina are timp să se spele inclusiv pe cap, așa cum chiar ea declara, recent. 

Fetița lui Smiley are pază serioasă. Doarme în post 

Fetița lui Smiley pază

Momentele liniștite în familie sunt acum rare, însă există totuși. Gina a arătat unul dintre aceste momente pe Instagram. În imagine se poate observa mânuța bebelușei, care dormea. La capul ei trona la loc de cinste pisoiul familiei, care era pe post de paznic. Însă ce credeți? Paza dormea în post, la fel ca Josephine. 

Imaginea adorabilă a fost surprinsă chiar de Gina, care și-a făcut un adevărat obicei din a poza pisoiul atunci când doarme. Pesemne că este un pic invidioasă pe felina care doarme nestingherită de griji pe unde apucă. Însă în același timp, prezentatoarea a fost cu siguranță emoționată, căci nu a putut rezista în fața tabloului frumos pe care îl avea în fața ochilor. 

Josephine a împlinit o lună pe 9 aprilie 

Pe 9 aprilie, Josephine a împlinit o lună, iar Gina a transmis un mesaj emoționant despre fiica sa, pe Instagram. „Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat. Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Oricum, mare noroc am cu Andrei. 

Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a mărturisit Gina Pistol. 

Foto: Instagram

Un polițist din Brașov spune că a refuzat să amendeze oamenii fără mască. Poliția Brașov dă replica: Nu este polițist la noi!