Exclusiv. Ce cadou i-au făcut Gina și Smiley fiicei lor

Exclusiv. Ce cadou i-au făcut Gina și Smiley fiicei lor
Se spune că devii om abia după ce plantezi un pom. și că nu poți trece prin viață fără să faci asta. e un demers cu atât mai important în această perioadă în care tăierile haotice ale pădurilor ne lasă fără oxigen.

S-au gândit că îi doresc tot binele din lume și să aibă un viitor mai bun, iată ce cadou i-au făcut Gina și Smiley fiicei lor. Cele două vedete au dat în repetate rânduri dovadă că sunt niște părinți cu adevărat dedicați și implicați. Și asta s-a văzut încă înainte de a se naște micuța lor Josephine.

Gina Pistol stă zilele acestea exclusiv acasă cu micuța sa, iar singurele ieșiri sunt în curtea casei. După ce s-a acomodat cu odorul, proaspăta mămică a devenit mai activă pe rețelele sociale. Ea a dezvăluit, ieri, că „a scos-o” fiica ei în oraș. Mai exact la masă, pe terasă. Și ca să fim cu adevărat preciși, e vorba de masa din curtea casei lui Smiley.

„M-a scos fiica mea la masă”, dezvăluie Gina. Mămică obosită, ea nu mai are timp să gătească. Suntem sigură că știe să o facă foarte bine. După atâtea sezoane de Chefi la cuțite, probabil ar putea concura cu mare succes și ea. Acum, Gina Pistol a optat să își comande meniul zilnic, și a optat pentru unul de întreținere.

Ce cadou i-au făcut Gina și Smiley fiicei lor

Este indubitabil, micuța Josephine e cel mai frumos cadou pe care l-au putut primi Gina Pistol și Smiley de la viață. Asta pe lângă faptul că s-au întâlnit și se iubesc.

Acum au decis să îi facă și ei un cadou micuței. Unul aparte, pe viață. I-au plantat un copac. „Ieri am plantat un copac. Este copacul ei”, a dezvăluit Gina Pistol. Când va crește, fetița lor va avea ea însăși grijă de pomul fructifer ales de părinții ei.

Sursa foto: Instagram

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Cum s-au cunoscut cei doi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp