Surprize mari pentru invitați. Ce meniu va avea Alina Vidican la nuntă

Surprize mari pentru invitați. Ce meniu va avea Alina Vidican la nuntă
Alina Vidican și logodnicul ei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Se anunță lucruri inedite pentru toți cei care vor fi alături de ei.

Alina Vidican e în culmea fericirii. Blonda și iubitul milionar fac ultimele pregătiri pentru marele eveniment ce bate la ușă.

Surprize mari pentru invitați. Ce meniu va avea Alina Vidican la nuntă

Alina Vidican și iubitul Claude își vor uni destinele luna viitoare, așa că acum fac ultimele pregătiri. Și au ajuns, potrivit Fanatik, la capitolul meniu. Iar acesta va fi unul din care nu vor lipsi sarmalele aburinde cu smântână, dar nici coastele de miel preparate cu sos barbecue. Și, multe alte lucruri care de care mai delicioase. Ce-i drept, invitații vor trebui să fie pregătiți la capitolul bani, pentru că un singur meniu se spune că va costa câteva sute de euro.

Cât privește data nunții, s-a pus punctul pe I: 26 august.

”26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă.

Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat, pentru sursa citată. Alina a ales și unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Miami, pentru că vrea ca nunta ei să fie un moment care să nu fie uitat niciodată.

Ziua de 13, una cu ghinion

13 iulie 2021 a fost însă una nu prea plăcută pentru Alina și Claude. Cei doi au prinși de poliție pentru că mergeau cu viteză mare și amendați. ”Întotdeauna conduc prea repede. Dar, cum în școala de conducere la care am antrenat câțiva ofițeri, am ajuns să îi cunosc. Abia mai îmi dau câte o amendă”, a mai spus acesta pentru Fanatik.

Nu la fel de frumos se poartă poliția cu Vidican. Și aceasta a primit o amendă nu cu mult timp în urmă, tot pentru depășirea limitei de viteză. Dar când ai un Ferrari, nimic nu ți se pare imposibil.

Sursă foto: cancan, spynews

 

Recomandarile noastre