Fiica lui Cristi Boureanu, pe urmele pițipoancelor. Unde se duc banii fostului politician

Fiica lui Cristi Boureanu, pe urmele pițipoancelor. Unde se duc banii fostului politician
La 22 de ani, fiica lui Cristi Boureanu a stârnit invidia multor doamne și domnișoare. Ioana a făcut astfel încât să bubuie rețelele de socializare.

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristi Boureanu este transformată. Nu s-a ferit să arate ce a ales să-și facă.

Fiica lui Cristi Boureanu, pe urmele pițipoancelor. Unde se duc banii fostului politician

Frumoasa Ioana Boureanu și-a făcut mai multe fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare în care apare total transformată. Cârcotașii spun că aceasta ar fi călcat pragul unui medic estetician foarte bun, care i-ar fi adus îmbunătățiri majore. Și nu e vorba doar de buzele tinerei, care arată perfect, dar se pare că s-a intervenit și nivelul sânilor. Ce-i drept, fotografiile au fost pe placul fanilor săi, care i-au adus multe laude.

Cristi Boureanu îi plătește fiicei și chiria

Relația dintre Cristi Boureanu și fiica sa nu a fost dintotdeauna una bună. Cu câțiva ani în urmă, aceasta și-a acuzat tatăl că a bruscat-o și agresat-o fizic pentru că a ieșit din casă fără să îl anunțe. Imaginile filmate din acele momente, petrecute pe stradă, vorbeau de la sine.

Se pare că nici Ioana nu a fost tocmai ușă de biserică, iar Boureanu și-a exprimat de multe ori public grija față de ea. Totul a fost acum șters cu buretele, iar cei doi sunt mai bine ca niciodată în relația tată-fiică. De altfel, Boureanu este cel care îi plătește fiicei sale chiria pentru un apartament de fițe din zona de Nord a Capitalei. Care se ridică la o sumă destul de mare.

Tânăra fost agresată într-un club din Capitală

În anul 2019, Ioana a trecut printr-un moment neplăcut, atunci când a fost agresată într-un club de fițe din București, iar trei fete au bătut-o cu pumnii și picioarele. Tânăra a avut atunci mari probleme, ajungând la spital cu multe răni pe corp și capul spart. Tot tăticul i-a fost alături și atunci. El și-a dus fiica la medic, dar și la IML și a jurat că va face orice îi stă în putință pentru ca agresoarele să plătească cu vârf și îndesat pentru ce i-au făcut fiicei sale.

Sursă foto: click