Cristiano Ronaldo și iubita lui, un fel de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au luat și ei aceeași decizie

Cristiano Ronaldo și iubita lui, un fel de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au luat și ei aceeași decizie
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Toată lumea se întreabă dacă partenerii, care sunt și părinți, s-au căsătorit sau nu, iar acesta e un secret bine păzit.

În curând, toată lumea îi va afla secretele lui Ronaldo. Un reality show despre viaţa lui Georgina Rodriguez, influencer şi parteneră de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, s-a lansat pe Netflix.

Soy Georgina (n.r. – Eu sunt Georgina) va avea premiera mondială anul viitor. Serialul promite să dezvăluie toate aspectele vieţii sale private, de la latura sa publică şi până la cea mai personală.

Georgina Rodriguez este urmărită de milioane de oameni care o apreciază pentru frumusețea ei. Vedeta cu forme generoase postează deseori inclusiv sesiuni din antrenamentele pe care le face. Tot ea împărtășește cu fanii, cel mai adesea, imagini  intime cu partenerul ei și copiii lor.

„Vom trăi alături de ea momente precum maternitatea, relaţia cu Cristiano Ronaldo, călătoriile şi petrecerile sale”, vom descoperi prieteniile sale adevărate şi dorinţele sale, alături de suişurile şi coborâşurile sale. Vom afla cine este cu adevărat Georgina Rodríguez”, notează platforma despre acest proiect produs de Komodo Studio.

Gorgina Rodriguez și Christianop Ronaldo se pregătesc să aibă gemeni

Cu peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram, Georgina este model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare.  Ea s-a cunoscut cu celebrul fotbalist în perioada în care lucra la magazinul unui mare brand de modă. „Pe 27 ianuarie vom putea vedea laturile ei cele mai personale, un portret emoţionant şi adânc al femeii care se află în spatele coperţilor, pozelor şi articolelor de revistă”, mai transmite Netflix.

Într-un clip promoţional al programului, Georgina apare într-o rochie neagră, aşezată deasupra unor litere aurii care îi scriu numele. „Mulţi îmi ştiu numele. Dar puţini ştiu cine sunt”, spune tânăra în vârstă de 27 de ani. Ea are o fiică cu Cristiano Ronaldo şi este, în prezent, însărcinată cu gemeni. Cristiano mai are trei copii, o fată și doi băieți.

Soții Reghecampf au pozat mereu într-un cuplu unit, fericit și de nedespărțit.

La noi, cuplul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au luat aceeași decizie cu mulți ani în urmă. Reality show-ul soților Reghecampf le-a generat venituri frumoase, dar mai ales faimă în social media. Totodată, expunerea vieții private s-a dovedit a fi un dezavantaj, mai ales acum când Reghe a decis să divorțeze de Ana pentru amanta lui, Corina, însărcinată deja în al doilea trimestru.

Dacă și cuplul Georgina-Cristiano Ronaldo vor ajunge să regrete decizia de acum, peste niște ani, vom vedea!

Sursa foto: Instagram