Câte operații estetice și-a făcut fosta nevastă a lui Borcea, Alina Vidican, pentru a-și pierde urma în SUA? Răspunsul, aici!

Câte operații estetice și-a făcut fosta nevastă a lui Borcea, Alina Vidican, pentru a-și pierde urma în SUA? Răspunsul, aici!
Alina Vidican nu ar fi visat niciodată să ajungă de la brațul unui milionar, la brațul altui afacerist și mai potent! Blonda a reușit să atingă cele mai înalte culmi ale luxului și duce în prezent o viață de poveste. Nu în România, ci în SUA. De țara natală se pare că vrea să uite complet.

Alina Vidican a trecut prin scene dure, umilitoare, atunci când presa a dezvăluit că soțul ei o înșela cu nașa lor de cununie, Valentina Pelinel. Ea abia adusese pe lume cel de-al doilea copil al ei și a lui Cristi Borcea și a fost surprinsă de jurnaliști plângând pe stradă.

Mai mult, întrebată de amantlâc, Alina a răbufnit chiar în fața penitenciarului în care Borcea era deținut și pe care acesta îl transformase în cuibușor de nebunii cu fosta fotomodelă Valentina Pelinel. A făcut-o cu ou și cu oțet pe Valentina, confirmând astfel tot ce s-a scris până la acel moment în presă.

Divorțul dintre Alina și Cristi Borcea s-a produs, iar Valentina a preluat vizitele la vorbitor până când acesta a fost eliberat. După gratii cuplul a reușit să conceapă și primul lor copil.

„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere… Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel’, a declarat Cristi Borcea în emisiunea „40 de întrebări”, în cadrul căreia a mărturisit că a și bătut-o pe Alina Vidican în timpul căsniciei.

Trebuie menționat că Alina Vidican a avut și ea rolul de amantă. Atunci când s-au cunoscut, ea avea doar 19 ani, iar Borcea era căsătorit la acel moment cu prima lui nevastă, Mihaela Borcea, cu care are trei copii.

Borcea, despre fostele neveste și actuala: „Eu le dau aerul pe care îl respiră!”

Alina Vidican a fost prietena cu Mihaela Borcea, prima soție a milionarului.

Supărată și umilită, Alina Vidican a plecat cu tot cu copii în SUA. Borcea, care deține și în Miami mai multe afaceri, a acceptat mișcarea fostei soții și i-a propus să îi dea spre administrare câteva din businessurile de acolo. „Eu le dau aerul pe care îl respiră”, se lăuda Borcea. Fostul patron de la Dinamo susține că el își întreține toate nevestele – dar și pe actuala – și că fără el totul s-ar nărui.

Totodată, în cazul Alinei se pare că „aerul” lui e doar o adiere de vânt, comparativ cu ce îi oferă noul soț, Claude Horetti.

Milionar și el, adânc înrădăcinat în afaceri cu mașini, acesta îi oferă o viață plină de opulență blondei, în Florida. Și nu doar ei, ci și celor doi copii ai lui Borcea.

Claude i-a oferit Alinei o nuntă de vis, o suită de noi prieteni milionari, o vilă care se învârte după soare și mai mulți bolizi Lamborghini, Ferrari etc. Blondei nu-i lipsește nimic, nici măcar dragostea ca-n povești.

Claude face eforturi în a-i arăta în permanență cât de mult ține la ea, iar de Ziua Îndrăgostiților i-a transmis public un mesaj emoționant pe Instagram: „Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată, și la interior, și la exterior!”, i-a scris el.

Alina vrea să scape de trecut

Umilințele pe care le-a îndurat Alina Vidican în căsnicia cu Borcea trebuie îngropate, e de părere ea. Blonda a interzis familiei să mai dezvăluie amănunte despre noua ei viață chiar și apropiaților, nu doar presei. Alina i-a interzis și lui Claude să posteze fotografii cu ea pe Instagram, însă în ultima vreme soțul ei e tot mai libertin în acest sens. Bărbatul e atât de fericit alături de ea încât vrea să arate asta întregii lumi.

Câte operații estetice și-a făcut pentru a-și schimba aspectul

Potrivit experților în chirurgie estetică, care au analizat ultimele imagini cu Alina, ea a apelat la numeroase proceduri de înfrumusețare.

Alina Vidican ar fi optat pentru o rinoplastie, mărirea buzelor, botox pentru riduri și implant mamar, Într-adevăr, aspectul ei este unul schimbat, iar procedurile pe care și le-a făcut în SUA sunt unele de mare finețe.

Mai multe imagini cu noul aspect al Alinei, în galeria foto:

Borcea și Valentina, Valentines Day lipsit de romantism

Cuplul Valentina- Cristi Borcea au petrecut Ziua Îndrăgostiților (cât și ziua ei de nume) la nunta anului, din Abu Dhabi – a lui Cristian Burci și Elena Voinea.

Valentina a fost filmată dansând lângă masă, nu cu mult chef, doar atunci când soțul ei i-a dat dedicații de sute de euro prin manelistul Adrian Minune.

Valentina a postat pe Instagram o fotografie cu ei de Ziua Îndrăgostiților, o imagine lipsită de pasiune ar spune mulți, însă asta nu e tot. Un comentariu a stârnit uimirea fanilor: Mihaela Borcea le-a urat și ea „Happy Valentines Day!”

Așa poveste de iubire, mai rar!

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre