Exclusiv. Cum arată palatul Alinei Vidican din SUA. Nici fostul ei soț, Cristi Borcea, nu visează la așa lux. VIDEO

Exclusiv. Cum arată palatul Alinei Vidican din SUA. Nici fostul ei soț, Cristi Borcea, nu visează la așa lux. VIDEO
La 37 de ani Alina Vidican a luat viața de la capăt, cu o nuntă fermecătoare în Miami, alături de milionarul Claude Senhoreti.

Povestea de viață a Alinei Vidican e de-a dreptul fascinantă. Era doar o puștoaică când a intervenit în viața de familie a lui Cristi Borcea. Acesta era căsătorit și avea trei copii când s-a despărțit de soția sa, Mihaela Borcea, pentru Alina. Cu aceasta a mai făcut doi copii, un fiu și o fiică, apoi totul s-a destrămat când Alina a aflat că bărbatul visurilor ei o înșală cu nimeni alta decât fina lor, Valentina Pelinel.

A urmat un divorț și o ofertă de nerefuzat: Alina Vidican urma să plece în America, unde să gestioneze parte din afacerile lui Borcea, cum ar fi restaurantul din Miami. A primit și o alocație generoasă pentru creșterea copiilor.

Nuntă ca-n povești

După ani de zile în care nimeni nu a știut-o în vreo relație cu un bărbat, mama Alinei a dezvăluit totul, și anume că se pregătește să aibă un nou ginere. Ceea ce s-a și întâmplat în luna iulie. Alina se iubește cu milionarul Claude Senhoreti. Nunta care a avut loc în vara acestui an a fost fastuasă, mult peste cea cu Borcea.

Alina Vidican a purtat trei rochii de mireasă, diamante și a primit cadou bolizi de lux. La nunta ei au venit cei mai puternici oameni ai lumii, în special din lumea curselor de Formula 1.

Claude Senhoretimai vrea un copil și ne arată cum e acasă la Alina Vidican

Brazilianul Claude Senhoreti este pilot de curse și fondatorul mai multor companii de succes. Soțul Alinei are și el doi copii dintr-o relație anterioară. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude.

Direct din piscina sa din Miami, Claude Senhoreti a dezvăluit cum arată casa în care trăiește Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. El și aleasa lui au făcut Crăciunul în compania unor prieteni și a familiei. În dar, Moș Crăciun i-a adus Alinei și copiilor lor (atât ai lui din relația anterioară, cât și ai Alinei din căsnicia cu Borcea) cart-uri cu care să se întreacă prin curtea impunătoarei vile.

„Palatul” familiei Senhoreti valorează peste 10 milioane de euro, fiind amplasat într-o zonă rezidențială de lux, iar garajele sale sunt pline cu mașini de curse – Ferrari, Lamborghini etc.

Sursa foto – video: Instagram