Cum a împărțit Cristi Borcea averea pentru copii. Are ceva surprinzător și pentru mame lor

Cum a împărțit Cristi Borcea averea pentru copii. Are ceva surprinzător și pentru mame lor
Cristi Borcea știe cel mai bine cum să țină afacerea sub control. Anul 2022 a venit cu o decizie importantă, dar surprinzătoare pentru multă lume.

Femeile care au stat alături de Cristi Borcea au avut multe de câștigat de pe urma lui. Dar nu atât cât și-ar fi dorit.

Cum a împărțit Cristi Borcea averea pentru copii. Are ceva surprinzător și pentru mame

A avut multe femei la activ, însă când vine vorba de afaceri, Cristi Borcea e extrem de precaut. Anul acesta, bărbatul a considerat că trebuie să facă o schimbare importantă, iar Mihaela Borcea, fosta soție, a primit o palmă zdravănă. După mai mult de un deceniu în care a gestionat afacerile fostului soț, acesta a dat-o la o parte din viața lui. Drept urmare, hotelul familiei de la Olimp de care s-a ocupat până acum a ajuns pe mâna actualei soții, Valentina Pelinel.

Fostul fotomodel, devenit manager, va avea acum grijă de acum încolo ca hotelul de 210 camere să funcționeze așa cum scrie la carte. La fel cum face și cu cele două ștranduri din București. Dar beneficiile vin la pachet și cu multă muncă, așa că timp de trei luni pe an, în perioada de vară, Valentina se mută la mare.

Fără aprobarea ei nu se face nimic

”Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic”, au declarat apropiați pentru Playtech.

Nu a pus pe numele vreunei soții nici o afacere

Pe de altă parte, Cristi Borcea a hotărât ca nici o afacere să nu fie trecută pe numele vreunei soții, afirmând că singura femeie în care încredere deplină este doar mama sa. „Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine”, a povesti bărbatul cu ceva timp în urmă.

Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel. Tot trei moștenitori i-a făcut și Mihaela Borcea, în timp ce Alina Vidican a adus pe lume doi copii. Din relația cu Simona Voiculescu a venit pe lume o altă fată, Carolyn.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre