Unde și cu cine a plecat în lume Mihaela Borcea. Foto care arată cât s-a schimbat

Unde și cu cine a plecat în lume Mihaela Borcea. Foto care arată cât s-a schimbat
Mihaela Borcea a uitat de tot trecutul și le demonstrează tuturor femeilor că oricând o poți lua de la capăt. Unde se distrează acum blonda.

Are lângă ea exact ceea ce are nevoie și profită la maxim de acest lucru. Ce face acum Mihaela Borcea.

Unde și cu cine a plecat în lume Mihaela Borcea

De când e alături de Sorin Rap, Mihaela Borcea pare că a întinerit. Recent, fosta soție a lui Cristi Borcea și-a luat iubitul și au plecat la soare pentru a se relaxa. Cei doi, alături de un grup de prieteni au ales Zanzibar-ul și pare că nimic nu le poate strica bucuria unor zile perfecte de vară. Mihaela a vrut să împărtășească ceea ce simte și cu fanii săi, așa că a urcat câteva fotografii din locul de vis.

Sorin este fostul său șofer

Mihaela trăiește alături de Sorin poate cea mai frumoasă poveste de dragoste din viață. Acesta a fost o perioadă șoferul fostei doamne Borcea, dar acest lucru nu a deranjat-o absolut deloc.  „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, a declarat Sorin în trecut.

Acuzată de fosta soție că i-a stricat căsnicia

Mihaela Borcea a trecut prin ceva probleme până să fie fericită alături de Sorin. Aceasta a fost acuzată de fosta soție a acestuia că i-ar fi stricat căsnicia.  „Este de necrezut. Am avut o relaţie de şase ani. Am fost alături de el tot timpul. Acum, m-a părăsit într-un mod laş, după ce l-am ţinut atâţia ani.

Nu a muncit deloc în ultimii ani şi a trăit pe spatele meu. (…) Am vorbit cu Mihaela, dar degeaba. L-a mutat în casa ei, acolo unde a trăit cu Cristian Borcea şi îl duce în concedii scumpe”, povestea în 2016 fosta soție a lui Sorin, potrivit avantaje.ro.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre