Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii cu cei mai în vogă maneliști și torturi cu bani

Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii cu cei mai în vogă maneliști și torturi cu bani
Cristi Borcea este extrem de atent cu familiile lui, iar toți copiii sunt tratați egal de bine. Tată dedicat, acesta vrea tot ce e mai bun pentru copiii lui, iar când vine vorba de distracție e, cum îl știți, mână largă.

A fost distracție de pomină, Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii cu cei mai în vogă maneliști. Fostul boss de la Dinamo a sărbătorit cu mare fast majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo. Ei sunt copiii pe care îi are din mariajul cu prima soție, Mihaela.

Petrecerea a fost una cu adevărat grandioasă. Gemenii au avut două torturi imense, ca de nuntă. Aceste două torutri înconjurate cu fișicuri de dolari.

Cei mami în vogă maneliști au venit să le cânte. Vali Vijelie și Tzancă Urganu au făcut spectacol, spre bucuria tinerilor și a invitaților.

Distracția a avut loc la Magic Place Crângași, local deținut de fostul acționar de la Dinamo. Printre invitați s-au numărat frații Turcu, Mario Mutu, Elias Thiess, Alex Bodi, Daniel Olăroiu și tatăl lui, Cosmin Olăroiu.

Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii

Pe lângă faptul că a angajat cei mai mari maneliști ai momentului, Cristi a venit la petrecere cu actuala soție, Valentina Pelinel. Blondina se înțelege de minune cu prima soție a fostului boss de la Dinamo, Mihaela Borcea și cu copiii acesteia.

Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 18 ani. Evident, la petrecere a participat și actualul iubit al Mihaelei, Sorin Rap.

Mesaje pentru „Cocuț” și „Prințesa inimii mele”

„La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani, erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult!

Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale, Melissa.

Mihaela Borcea a avut un mesaj emoționant și pentru fiul ei, Angelo. „La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţa mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag, ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşti educat. Ai fost mic, acum eşti înalt.

Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată! Azi păşeşţi în viaţa matură şi responsabilă! Îţi urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieţii tale, să ai parte de o viaţă plăcută, cu experienţe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi şi un amalgam de emoţii pozitive. Să ai mereu încredere în tine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Te iubesc mult!”, a scris prima nevastă a lui Cristi Borcea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Exclusiv. Incredibil în ce afacere au intrat Margherita și Viorica de la Clejani