Cristi Borcea s-a mobilizat pentru al zecelea copil. Noaptea are încă insomnii

Cristi Borcea s-a mobilizat pentru al zecelea copil. Noaptea are încă insomnii
Cristi Borcea a recunoscut că s-a mobilizat deja pentru cel de-al zecelea copil. Afaceristul a recunoscut și că noaptea are încă insomnii.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela. Cu ea are  trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani). În 2007, a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Alături de cea cu care s-a căsătorit în 2018, Valentina Pelinel, are trei copii. Acum, Cristi Borcea a recunoscut că lucrează la al zecelea copil. 

Oxigenul femeilor”, așa cum s-a autointitulat în interviul cu Denise Rifai, a fost invitatul lui Mircea Dinescu în cadrul emisiunii „Poezie și delicatețuri”, difuzată azi de Prima TV, într-un cadrul natural, pe malul Dunării. Acolo, afaceristul a făcut confesiuni surprinzătoare despre planurile pe care le are, spunând că își mai dorește un copil.

Cristi Borcea mai vrea un copil. I-a arătat lui Dinescu că l-a citit pe Plutarh

Afaceristul a recunoscut că ar mai vrea un copil, cu Valentina Pelinel. Însă totodată a promis că după acesta se va retrage total. „„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a declarat Borcea. 

De asemenea, Borcea i-a adus lui Dinescu o carte citită de el în închisoare, ocazie cu care a mărturisit că încă nu poate dormi bine, din cauza traumelor din pușcărie. „Uite, din partea mea, v-am adus Paul Valery și Plutarh (scriitor și moralist grec, din secolul I, n.red). De unde le am? De la pușcărie. Cu ce puteam să-mi ocup timpul acolo?! Acum, încep să mai dau din ele, ca să nu-mi aduc aminte de acele momente. Mai schimbam cărți între noi, citeam, citesc și acum, mai ales că am probleme mari cu somnul, din cauza traumelor din pușcărie și de când am pierdut campionatul cu Dinamo în 2009. Aveam voie doar o oră la aer „acolo”, în rest 23 de ore eram doar înăuntru. Copiii m-au ținut viu cât am fost închis, m-au ținut antrenat. Pe ultimii patru, i-am conceput cât timp eram la închisoare”, a recunoscut Cristi Borcea. 

Foto: Facebook

Loredana Groza, imagini de infarct din Miami. Cum se distrează cântăreața. VIDEO