Cristi Borcea despre soțiile sale: ”Eu le dau oxigenul”

Cristi Borcea despre soțiile sale: ”Eu le dau oxigenul”
Cristi Borcea este cunoscut ca un om bogat, cu multe neveste și mulți copii. A făcut dezvăluiri despre avere și femeile din viața lui în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Cristi Borcea a fost prezent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, la două zile de la împlinirea vârstei de 51 de ani. Aproape două ore, a vorbit despre femeile și copiii din viața lui, despre bani, dar și despre experiența din pușcărie.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea a mărturisit că și acum visează gândacii și șobolanii din pușcărie. A mai spus că în rima zi după gratii, a vrut să se sinucidă, să ia toate pastilele pe care le avea. Ieșit din pușcărie, milionarul pare fericit alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela. Cu ea are  trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani).

În timpul mariajului, Cristi Borcea a cunoscut alte două femei, pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

În 2007, a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Alături de cea cu care s-a căsătorit în 2018, Valentina Pelinel, are trei copii.

Cristi Borcea despre soțiile sale: ”Eu le dau oxigenul”

Denise Rifai l-a întrebat pe Cristi Borcea: ”De ce nu au funcționat căsniciile dumneavoastră?!

„Tentațiile au fost mari. Toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că eu am fost cel care nu a fost cuminte. Mihaela și Alina au știut de la început că nu sunt luat de la biserică, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge să divorțez de ele”.

Întrebat dacă ar legaliza poligamia în România, Cristian Borcea a spus că nu. „Dacă mă întrebai acum vreo 10 ani ți-aș fi spus că aș fi legalizat-o fără nici un fel de problemă. Dar liniștea pe care o am acum de Valentina mă face să răspund nu”, a fost răspunsul lui Cristi Borcea.

Sunteți un bărbat romantic sau grandoman? Cristi Borcea: „Și romantic, și grandoman”.

Poate să fie Cristi Borcea bărbatul unei singure femei? Cristi Borcea: „Toate femeile din viața mea au crezut că mă schimbă. Alături de Valentina m-am calmat, mi-am găsit liniștea. M-am schimbat foarte mult. Ce faci la 30 de ani, nu poți să faci la 40 și ceva. Eu îmi doresc și sunt sigur că alături de Valentina voi trăi mulți ani fericiți și liniștiți. Dar, niciodată să nu spui niciodată”.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea: ”Soțiile nu au nimic pe numele lor”

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au nici una nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartemante, cele mai bune condiții, dar femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a mai spus fostul acționar al clublului Dinamo.

Cât de bogat este Cristi Borcea

Cristi Borcea deține patru hoteluri, două ștranduri, restaurante, saloane de evenimente, două complexe rezidențiale în construcție, dar și afaceri în domeniul carburanților și agriculturii.

Conform Top 300 Capital cei mai bogați români realizat de revista Capital, Cristi Borcea ar avea o avere de 82 de milioane de euro.

”Sunt cel mai bogat, am o soție deosebită care mă înțelege și nouă copiii, asta este cea mai mare bogăție. Deocamdată am condiții să pot să țin copiii și să le creez cele mai bune condiții. De bogăție dacă te referi la partea finaniciară, am investiții unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine și cel mai important că pot să le asigur copiilor un viitor”, a declarat Cristi Borcea.


O pastilă de râs în Evenimentul zilei: „Păcăliciul zilei”. Vedetele din viața publică, satirizate de Mirel Curea

A reapărut tânărul care ”traduce” pentru surdo-muți mesajele Guvernului

Recomandarile noastre