Răzvan Fodor a dat lovitura. Este prezentatorul unei emisiuni inedite

Răzvan Fodor a dat lovitura. Este prezentatorul unei emisiuni inedite
Începând de ieri, 3 iulie 2021, Răzvan Fodor va fi văzut din nou la Antena 1. Acesta și-a făcut debutul sâmbătă și prezintă o emisiune deosebită, care se preconizează a fi un succes.

Sâmbătă, 3 iulie 2021 a fost momentul în care Răzvan Fodor  a revinit în forță la Antena 1.

Răzvan Fodor a dat lovitura. Este prezentatorul unei emisiuni inedite

În fiecare sâmbătă, începând cu ora 10.00, Răzvan Fodor va fi prezent din nou în casele dumneavoastră. Prezintă emisiunea Alpha Kids, unde va sta față în față cu cei mai inteligenți copii, toți născuți după anul 2010. Cei mici primesc tot felul de întrebări despre subiecte extrem de interesante și totodată complicate pentru ei.

S-a vorbit și în prima emisiune si se va vorbi atât despre căsătorie, cât și despre legi, despărțire și maturitate. Interesant este și faptul că puștii vor putea să le dea sfaturi de viață părinților. Dar asta nu e tot, pentru că micuții vor avea parte de provocări care mai de care mai amuzante la sfârșitul fiecărei ediții.

„Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor”

„Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea. Așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat.

Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de importantă, iar implicarea părinților este esențială. Iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat Răzvan Fodor, înainte de prima emisiune pentru spynews.

Vom vedea în măsurătorile de audiență dacă Răzvan a reușit să câștige publicul.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre