Cristian Boureanu riscă să nu se mai însoare din cauza „cadoului” primit azi. Iubita și-a pregătit din timp plecarea din țară

Cristian Boureanu riscă să nu se mai însoare din cauza „cadoului” primit azi. Iubita și-a pregătit din timp plecarea din țară
Zi foarte proastă pentru Cristin Boureanu azi, 24 martie. Nici noii sale iubite, de o frumusețe răpitoare, nu i-a picat bine vestea primită. Mai ales că se zvonea despre o nuntă.

S-a terminat dosarul legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti – Constanţa. Sentințele sunt grele pentru cei care au greșit.

Decizia magistraților privind dosarul legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată București-Constanța nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în zece zile. Procurori susțin că infracţiunile de corupţie au fost săvârşite în perioada 2005-2017.

Cristian Boureanu riscă să nu se mai însoare din cauza „cadoului” primit azi. Iubita și-a pregătit din timp plecarea din țară

Sebastian Vlădescu și Cristian Boureanu sunt cu nervii la pământ. Judecătorii au dat verdictul în dosarul legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată București-Constanța. Fostul ministru al Finanțelor a fost condamnat la 8 ani și șase luni de închisoare, pentru luare de mită și trafic de influență.

La rândul său, Cristian Boureanu a primit 4 ani şi trei luni de închisoare, pentru trafic de influență. În același dosar, 5 ani și șase luni a primit și fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Constantin Dascălu, pentru luare de mită. Cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuț Costea a fost condamnat la 7 ani pentru trafic de influență. Toți inculpații au primit pedepse cu executare.

Le-au fost confiscați și banii

Dar asta nu e tot. Magistrații au decis ca lui Sebastian Vlădescu să i se confiște și suma de 3.990.248,6 de lei, 65.000 euro şi 2.177.000 euro. Nici Cristian Boureanu nu a scăpat, pentru că va rămâne fără 2.111.799,71 de euro. Pentru Ionuț Costea s-a dispus confiscarea specială a sumelor de 3.121.328,41 lei și 1.919.900 euro. Decizia ÎCCJ nu este definitivă, iar inculpații o pot ataca în termen de zece zile de la comunicare.

Iubita lui Boureanu și-a pregătit terenul

Cu puțin timp în urmă, noua iubită a lui Cristian Boureanu a anunțat că va pleca din România. Într-un interviu pentru Antena Stars, Cristina Belciu a declarat că vrea să plece din România și a făcut și primul pas: și-a făcut o agenție de film în Italia. „Mă gândesc în fiecare zi să mă mut în Italia.

Mă trag înapoi diferite motive, dar eu sunt sigură că o să facem interviu de acolo. Am făcut mici pași către a mă muta. Am agenție de film în Italia, o să filmăm un scurtmetraj”, a mărturisit Cristina Belciu, în cadrul emisiunii Showbiz Report. Frumoasa vedetă nu a spus însă momentul în care va face pasul cel mare și nu a dat nici un indiciu dacă va părăsi Români singură sau însoțită de proaspătul iubit, Cristian Boureanu.

Sursă foto: instagram