Câți copii are, de fapt, Alina Vidican? Doi sunt ai lui Cristi Borcea, dar a apărut „o surpriză”

Câți copii are, de fapt, Alina Vidican? Doi sunt ai lui Cristi Borcea, dar a apărut „o surpriză”
Alina Vidican e mamă cu normă întreagă, iar această meserie i se potrivește de minune.

De ziua mamei, sărbătorită pe 8 mai în întreaga lume, Alina Vidican a stat alături de copiii săi. Fericirea i se citește pe față.

Câți copii are, de fapt, Alina Vidican? Doi sunt ai lui Cristi Borcea, dar a apărut „o surpriză”

La cei 37 de ani, Alina Vidican are tot ce-și poate dori o femeie. Afacerile îi merg din plin, soțul Claude Senhoreti o adoră, iar copiii îi fac viața frumoasă. Vedeta are doi moștenitori cu Cristi Borcea, Alex și Gloria, dar și Claude se laudă cu Filipe de 22 de ani și Pedro, în vârstă de 20 de ani din căsătoria cu fosta parteneră de viață, Beatriz Senhoreti.

Motivul divorțului de aceasta îl știu cu adevărat doar cei doi, însă într-un raport al instanței din Florida scrie că afaceristul ar fi fost agresiv cu fosta soție.

Vizită neașteptată

De ziua mamei, sărbătorită pe 8 mai, Alina a postat o fotografie cu cei doi micuți ai ei, dar și o adolescentă de care părea foarte apropiată. Cine să fie oare domnișoara pe care o îmbrățișează fosta soție a lui Borcea?

Domnișoara din imagine este Melissa, fiica lui Cristi Borcea cu prima lui soție, Mihaela Borcea. Tânăra se pare că a dorit să petreacă o mini vacanță alături de frații ei mai mici, în SUA, iar relația cu Alina Vidican se pare că e una frumoasă, deși despărțirea de tatăl ei nu a fost una tocmai liniștită.

Borcea a bătut-o în timpul căsniciei

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea a pus cărțile pe masă și a recunoscut că a bătut-o pe Alina în perioada căsătoriei. De asemenea, el a mărturisit că atât fostelor neveste, cât și actualei, el le dă „aerul pe care-l respiră”. „De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere…

Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel’, a declarat Cristi Borcea. Se pare însă că tot ce a făcut afaceristul, nu se compară cu dragostea pe care i-o oferă actualul soț, care o face să se simtă cu adevărat o femeie împlinită.

Sursă foto: instagram