Nadine, admisă la facultate, în SUA, după ce a dat BAC-ul la 44 de ani: „Visele se îndeplinesc”

Nadine, admisă la facultate, în SUA, după ce a dat BAC-ul la 44 de ani: „Visele se îndeplinesc”
Se spune că fiecare întâmplare are un timp al său, optim. Anumite lucruri care unora li se întâmplă foarte devreme, apar mult mai târziu în viața altora.

Bunăoară Nadine a fost admisă la facultate, în SUA, după ce a dat BAC-ul la 44 de ani. Ea a fost acceptată la o Universitate din Statele Unite ale Americii, într-un program de licență în Știința Psihologiei. Din cauza pandemiei, vedeta va studia online.

Studiile universitare vin după ce Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu o notă mare. La scurt timp după examenul maturității, vedeta a decis să se mute în Franța, acolo unde locuiește împreună cu familia ei. Visul ei s-a împlinit, pentru că a fost acceptată și la Facultatea de Psihologie. Mai mult, Nadine susține că va locui în Franța cel puțin un an.

Nadine, admisă la facultate, în SUA

„Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și de a deveni studentă la psihologie.

Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psihologia la nivel de universitate și nu de amator, așa cum am făcut-o până acum. Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam să aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a scris vedeta, pe Facebook.

Cum a învățat Nadine pentru Bac

Ca să fie sigură că trece examenul de final de liceu fără probleme, Nadine a luat și meditații. Pe de altă parte, continuă cu acestea. Materiile pe care Nadine le va studia la facultate sunt: Engleză, Psihologie generală, Psihologie anormală, Psihologie ca disciplină și profesie, Matematică – Algebră. Artista și-a luat și meditator la algebră. „Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune”, a adăugat vedeta.