Exclusiv. Cristi Brancu în scandal fulminant cu un copil de 15 ani pe care l-a surprins în fotografia lui de familie. S-a lăsat cu jigniri

Exclusiv. Cristi Brancu în scandal fulminant cu un copil de 15 ani pe care l-a surprins în fotografia lui de familie. S-a lăsat cu jigniri
Plimbarea de la Poiana Brașov nu i-a priit lui Cristi Brancu. Celebrul prezentator a intrat în discuții în contradictoriu cu un puști de doar 15 ani.

Aflat cu familia la munte, Cristi Brancu a avut parte de un moment neplăcut, care s-a transformat în discuții aprinse cu un băiat de 15 ani. Ce au avut de împărțit cei doi.

Băiatul, pe nume Andrei R. i-a reproșat lui Cristi Brancu că l-a făcut țăran și a dorit să șteargă fotografia de familie în care acesta a apărut fără să știe. La rândul lui, prezentatorul i-a bătut obrazul adolescentului, menționând că s-a „comportat execrabil” la piscină și i-a sugerat să învețe să se poarte. După ce ambii și-au vărsat năduful pe rețeaua de socializare, mesajele au fost șterse.

„Poți să vorbești cu părinții tăi să te învețe să nu te mai comporți ca un sălbatic într-o piscină cu mulți oameni”

„Bună ziua. Sunt țăranul (cuvintele dumneavoastră) de pe fundalul pozei. Vă rog frumos să mă eliminați din fotografie sau să o ștergeți. Nu mi-am dat acordul să fac parte din imagine”, au fost cuvintele adolescentului.

Imediat, au venit și cuvintele reci ale lui Cristi Brancu. „Andrei Raiciu, dragul meu, am o mare rugăminte. Poți să vorbești cu părinții tăi să te învețe să nu te mai comporți ca un sălbatic într-o piscină cu mulți oameni?

„Copil mai needucat nu am văzut”

Te-ai comportat execrabil. Copil mai needucat nu am văzut. Nu te văd în poză, dar știu ce ai făcut, cine ești. Ți-o spun cu tot sufletul și tot atașamentul uman. Învață să te porți. (…) Și nu uita să spui tuturor că nu ți-am spus că ești un țăran. Dacă ai auzit un cuvânt, dacă ești atât de minunat, de unde ști că îți era atribuit?”, a încheiat renumitul prezentator.

Recomandarile noastre