Toată lumea se aștepta ca iubirea dintre Cristi Mitrea și frumoasa Andreea Mantea să dureze o viață. Din păcate, n-a fost deloc așa, iar luptătorul MMA regretă că a participat la emisiunea Burlăcița.

Cristi Mitrea vorbește prima dată despre copilul lui și al Andreei Mantea

Cu șapte ani în urmă, mai mulți domni frumoși și cu multă iubire de dat au venit la emisiunea Burlăcița să lupte pentru inima Andreei Mantea. Alesul a fost Cristi Mitrea și toată lumea spera ca povestea lor de dragoste să fie pentru totdeauna. N-a durat mult timp după ce emisiunea s-a sfârșit că și relația celor doi s-a dus de râpă.

„Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine.

De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie. Prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față”, a mărturisit Cristi Mitrea în cadrul unui podcast.

A crezut că micuțul nu este fiul lui

A iubit-o mult pe Andreea, însă mult timp nu a crezut că David este copilul lui. Se pare că la mijloc a fost modul în care prezentatoarea a ales să-i spună că este însărcinată. Ea i-a trimis un mesaj în care l-a anunțat că va deveni tată, însă în acel moment cei doi erau despărțiți.

”Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația. Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă.

Și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit”, s-a destăinuit Mitrea.

S-a aflat cu cine se iubește Andreea Mantea

Pe de altă parte, Cristi Mitrea a dezvăluit și cu cine se iubește fosta sa parteneră. E vorba de producătorul TV, Valeriu Floricel.  „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea.

Andreea e extrem de fericită alături de Valeriu Floricel și își dorește nespus să devină mamă de fetiță. ”Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream”, a declarat cu ceva timp în urmă Andreea Mantea, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, redactia.ro

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp