Au ajuns la mare, zilele acestea, iar un inel pe mâna Antoniei a fost cercetat pe toate părțile. Nu cu vacanța pe care o petrec la soare alături de copiii lor, ci în legătură cu ceea ce poartă Antonia pe inelar. Așa cum se vede în imagini, Antonia poartă un inel. E doar semn de logodnă? La cum îi știm, cei doi e posibil să se fi căsătorit în secret. Ar fi în stare.

Alex Velea a postat o fotografie emoționantă cu mama copiilor săi, în timp ce îi ținea mâna pe față, iar inelul superb de pe degetul vedetei a sărit imediat în ochii fanilor. Cei din mediul online sunt de părere că frumoasa cântăreață și „tăticul trapanelelor” și-au unit destinele și au făcut-o în cel mai mare secret.

Ce spunea Alex Velea despre nunta cu Antonia

Invitat în urmă cu ceva timp la Xtra Night Show, Alex Velea a declarat că au planuri de nuntă. „Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun.

Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Un inel pe mâna Antoniei a fost cercetat pe toate părțile

Cine se uită atent pe conturile de social media ale vedetelor, vor vedea că inelul a apărut pe degetul Antoniei acum aproximativ o lună. Și tot de atunci ambii tac mâlc pe acest subiect. Același inel, sau, cel puțin, unul asemănător, stă pe inelar într-o reclamă pe care Antonia o face unui cunoscut brand de bijuterii.

Dincolo de toate, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Ei sunt un exemplu de familie armonioasă. Atât Velea, cât și băieții lui și ai Antoniei sun t în relații superbe cu fiica din prima căsătorie a cântăreței.

În plus, Velea și Antonia reușesc să surprindă de fiecare dată cu declarațiile pe care și le fac unul celuilalt în mediul online. Artista a încheiat anul trecut divorțul cu Vincenzo Castellano. Din noiembrie toată lumea se întreabă când se va căsători cu Velea.

Antonia a postat un mesaj de dragoste la adresa lui Alex Velea. „Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun! Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult! @iamvelea”, a postat Antonia pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Pepe a fost tatonat de Yasmine încă din timpul divorțului. Există dovada

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp