Pepe a fost tatonat de Yasmine încă din timpul divorțului. Există dovada

Pepe a fost tatonat de Yasmine încă din timpul divorțului. Există dovada
E lucru vizibil, noua iubită a lui Pepe nu sare departe de imaginea celorlalte soții. Yasmine e „sora” Ralucăi Pastramă și a Oanei Zăvoranu, dacă stăm să ne uităm la cum arată fetele. Teoretic, ea și cântărețul sunt împreună abia acum. Așa să fie?

Practic, Pepe a fost tatonat de Yasmine încă din timpul divorțului. Pe la mijlocul lunii noiembrie, anul trecut, când artistul și mama fiicelor sale se certau grav și treceau prin momente tulburătoare după anunțul separării, Yasmine avea deja treabă cu el. Pepe a anunțat separarea de Raluca pe 2 noiembrie 2020. Pe 16 noiembrie, Yasmine punea pe Facebook o primă fotografie cu ea împreună cu Pepe.

Pepe a avut nevoie de câteva luni ca să recunoască că e în „tatonări” cu cineva. Iar după ce a mărturisit asta, brusc a arătat-o lumii pe noua femeie a visurilor sale.

Pepe a fost tatonat de Yasmine încă din timpul divorțului

Recent, Pepe a ieșit cu o domnișoară într-un restaurant din București și s-a distrat alături de ea și câțiva buni prieteni. Se pare că Pepe și domnișoara se plac mult, dovadă fiind gesturile de tandrețe dintre cei doi. Ulterior, au fost surprinși sărutându-se în public. Cât se poate de pasional.

Celebrul cântăreț spunea, acum o lună, că e doar prieten cu bruneta alături de care a ieșit la restaurant și s-a sărutat în văzul lumii acum. Amintim că, la mijlocul lunii mai, Pepe declara pentru Cancan.ro că nu sunt implicate sentimente între el și Yasmina.

„La mine, viața este viață, ne place tuturor. Suntem invitați, interacționăm cu toată lumea, așa este frumos. Îmi priește distracția. Alături de fata cu care am fost în local nu trăiesc nicio poveste de dragoste. Îmi place cum sunt acum, un bărbat liber. Momentan, nu vreau nicio relație. Sunt cu ea bun prieten și m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă. Acum sper că nu voi fi recăsătorit.

Mâine poate voi fi în compania altei fete, poimâne cu alta… Nu înseamnă că am o legătură amoroasă cu ele”, a explicat Pepe. Au urmat alte ieșiri alături de Yasmina, cu care, cum am arătat, se știe de mult timp. Femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi și al Oanei Zăvoranu în tinerețe.

Pe lângă faptul că au fost surprinși în timp ce se sărutau, artistul a postat imagini în timp ce îi ținea mâna pe picior partenerei, iar ea, la rândul său îl îmbrățișa. Momentan nu a vrut să declare nimic despre noua relație, dar pozele vorbesc de la sine. „Atunci când este să fie bine … e bine de tot !!! Se aliniază cumva astrele sau aşa ceva (…)”, dezvăluia Pepe, zilele trecute. Identitatea domnișoarei a fost și ea divulgată. Este vorba despre o tânără pe nume Yasmine Ody.

Cu ce se ocupă Yasmine Ody

Yasmine este make-up artist care prestează la studio sau acasă la client. „Yasmine Ody, oferă servicii profesionale de make-up la studio sau la tine acasă. Dacă vrei să arăți ca un adevărat star indiferent de evenimentul la care urmează să participi, atunci ai găsit persoana perfecta, care te va face să fii în centrul atenției”, se arată în prezentarea afacerii tinerei.

Domnișoara este și model. Ea a început să prezinte moda încă de la vârsta de 14 ani, și tot atunci a început să învețe și cum se realizează un machiaj profesionist. A devenit un make-up artist recunoscut dupa absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codincă.  A oferit serviciile de make-up pentru producții tv din cadrul emisiunilor prezentate la posturi de televiziune cunoscute, clipuri video pentru artiști renumiți, prezentări de modă, shooting-uri foto pentru persoane publice.

Sursa foto: Instagram

Beef Stroganoff. Rețeta din restaurantele rusești

Recomandarile noastre