Pepe nu mai e un băiat cuminte. Cine e femeia pe care a strâns-o în brațe

Pepe nu mai e un băiat cuminte. Cine e femeia pe care a strâns-o în brațe
Pasional așa cum îl știm, Pepe are nevoie de o femeie lângă el. Oare cine e domnița superbă pe care a strâns-o în brațe, fiind surprins în niște imagini.

S-a dus tot ce a fost rău din viața lui Pepe, iar acum artistul își caută norocul. Cine e juna pe care artistul a strâns-o în brațe.

Pepe nu mai e un băiat cuminte. Cine e femeia pe care a strâns-o în brațe

S-a scuturat după perioada grea prin care a trecut și a redevenit bărbatul mult dorit, după care oftează toate domnișoarele. Și pentru că vrea să fie fericit, face tot ce poate în acest sens. Recent, Pepe a ieșit cu o domnișoară într-un restaurant din București și s-a distrat pe cinste alături de ea și câțiva buni prieteni.

Potrivit spynews.ro, se pare că Pepe și domnișoara se plac mult, dovadă fiind gesturile de tandrețe dintre cei doi. Nimeni nu știe însă dacă sunt împreună, sau e vorba doar de o nouă cucerire a latin lover-ului.

Cine i-a sucit mințile lui Pepe

Cât privește identitatea domnișoarei, se aude prin târg că ar fi vorba de un make up artist cunoscut în București, dar și fost fotomodel, pe nume Yasmine. De altfel, spun sursele, aceasta este o tânără la care visează mulți bărbați. Invitat la Antena Stars cu câteva luni în urmă,

Pepe a vorbit și despre momentul în care va fi văzut cu altcineva în afară de fosta sa soție, Raluca Pastramă. De altfel, el a spus că cei doi au rămas buni prieteni, însă nu e posibilă o împăcare. ”Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine voi apărea, eu sau Raluca, cu cineva de mână.”, a spus Pepe în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre