Pepe, luat la mișto de o fostă animatoare pe care a vrut să o agațe pe Facebook. Ce spune artistul

Pepe, luat la mișto de o fostă animatoare pe care a vrut să o agațe pe Facebook. Ce spune artistul
Pepe e vindecat de Raluca Pastramă. A venit momentul să trăiască. E posibil să aflăm că are o nouă iubită. Momentan, înainte de Paște a încercat să intre în tandrețuri cu o fostă animatoare. Cu mesaje pe Facebook. Iată ce a ieșit!

O fostă animatoare i-a pus inima pe jar lui Pepe. Acesta s-a uitat lung la fotografiile afișate de Bianca Iordache pe pagina ei de socializare. Seamănă bruneta cu fosta soție și a hotărât să încerce un dialog. Poate-poate se leagă ceva nou, acum că tot e bărbat singur.

Pepe, în tandrețuri prin mesaje cu o fostă animatoare

După un divorț dureros pentru Pepe și Raluca Pastramă, fiecare își vede de viața lui. Deși artistul a recunoscut că a iertat-o pe brunetă, nu se pune problema de vreo împăcare. Cântărețul spune că cei doi nu au făcut Paștele împreună, așa cum s-a vehiculat în presă. A fost doar o confuzie din cauza unor fotografii de pe internet.

Înainte de Paște, Pepe s-a aventurat să intre în dialog prin mesaje cu o tânără frumoasă, Bianca Iordache. Femeia postase o poză cu ea goală în dormitor și admiratorii năvăliseră. Printre ei și Pepe cu un scurt comentariu. Cel pe care îl vedeți în imaginea de mai jos, alături de răspunsul dat de Bianca. Femeia l-a luat la mișto, după care l-a dat în primire la cancan.ro, ca să-și facă și ea puțină publicitate. Așa o și taxează unul dintre comentatori: „Hai ca acum te umfli toata luna de parca ti a dat Leonardo DiCaprio comentariu”.

„Nu am fost la aceeași masă împreună”

Cântărețul a dat detalii despre întâmplare în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. A vorbit acolo și despre sărbătorile pascale, cum și cu cine a petrecut. Pepe spune că el și Raluca nu au făcut Paștele împreună, așa cum s-a vehiculat în presă. A fost doar o confuzie din cauza unor fotografii de pe internet.

„A fost un Paște frumos, plin de iubire. Am fost și la Arsenie Boca în Vinerea Mare. Sâmbătă am fost cu fetițele, am petrecut în familie. Duminică am avut și concert cu Paloma, cu care am lansat și noua piesă „Înger”. A fost un Paște altfel, mult mai emoționant. Duminică după-amiază a venit Raluca și le-a luat. Nu am fost la aceeași masă împreună. Nu s-a întâmplat asta.

 

Presa a vrut să ne împace, dar nu e OK. Totul a pornit de o săptămână înainte când m-a sunat să mă întrebe ce lansez. Cu fetele, ce își doresc de iepuraș? Și Paștele cu cine îl faci? În familie! Ok, pa. Mi s-a părut un pic mai altfel  după atâta pandemie, atâtea încercări și un an foarte greu.”, a declarat cântărețul pentru Antena Stars.

Cine este tânăra cu trupul de gazelă care l-a dat în presă pe cântăreț

Pepe a oferit explicații și despre aprecierile sale pe rețeaua de socializare a tinere apetisante, cu un trup de gazelă. Pe numele său Bianca Iordache, aceasta este o fostă animatoare, spune Pepe, pe care a cunoscut-o la un club de fițe din Capitală. „Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent.

Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intram pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a menționat Pepe la Showbiz Report de la Antena Stars.

Sharon Stone a găsit secretul tinereții veșnice. S-a pozat în costum de baie la 63 de ani

Recomandarile noastre