Pepe iubește din nou și, din ce se vede, artistul e îndrăgostit ca în adolescență. Alături de el e o tânără brunetă și foarte frumoasă. Cei doi au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş, în public. La luni bune după divorțul dureros de Raluca Pastramă, artistul este pregătit să își asume noua relație și are o nouă iubită.  Artistul a fost surprins sărutându-se de către jurnaliștii Spynews.

Astfel s-a aflat că noua iubită a lui Pepe e Yasmine, un celebru make-up artist din București. Tânăra a lucrat și ca model.

Pepe iubește din nou și are planuri

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, artistul mărturisea, la emisiunea lui Dan Capatos, cât de greu a „procesat” divorțul de Raluca.

„Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai făcut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Artistul a adăugat că nu este genul de bărbat care să își dorească aventuri. E decis să se însoare, dacă va găsi femeia alături de care să o facă. Ba vrea și copii. „Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram, Spynews

Bianca Drăgușanu, lăsată în urmă de fiica ei. La 5 ani, micuța are planuri importante. VIDEO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp