Bianca Drăgușanu ar face bine să se grăbească, altfel fiica ei i-o va lua înainte. Cam asta este concluzia ultimelor video-uri postate pe Instagram-ul blondei. În ultima vreme, vedeta a fost constant în atenția presei, căci telenovela din viața ei sentimentală pare că nu se mai termină. Azi se căsătorește cu Bădălău, mâine acesta vine și spune că s-au despărțit. Iar poimâine blondina dă de înțeles că sunt încă un cuplu pe drumul spre altar. Cine să mai înțeleagă ceva? 

În tot acest haos, fetița Biancăi și a lui Victor Slav pare că se mișcă rapid și știe ce vrea. Micuța în vârstă de 5 ani i-a provocat un șoc mamei sale, într-una dintre discuțiile ce au avut loc în mașina vedetei. Cele două veneau din oraș și nu se știe cum, însă au ajuns la subiectul căsătoriei. 

Bianca Drăgușanu lăsată în urmă de fiica ei. Micuța vrea să facă nuntă 

Micuța îi povestea mamei sale că vrea să se căsătorească. Amuzată, Bianca a întrebat-o mai multe despre subiect. „Ce credeți copii, vreau să mă mărit cu băiatu ala. Ce credeți copii. Sunt foarte emoționată că niciodată nu m-am căsătorit”, i-a transmis micuța Biancăi. Curioasă, aceasta a întrebat-o ce înseamnă să te căsătorești. Răspunsul fetei a venit prompt și hotărât: „Să facă toate poftele”, a replicat fata. 

Bianca a filmat toată scena și a pus-o, amuzată, pe Instagram, alături de mesajul „se mărită fata mea”. Se vede clar că micuța este hotărâtă și știe foarte bine ce-și dorește de la un partener, fie el și doar de grădiniță. Sofia Natalia Slav este rodul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Blondina are mare grijă de fiica ei și de multe ori împărtășește imagini cu ea pe rețelele sociale. 

Foto: Instagram

Jador s-a contrat cu Poliția și a pierdut. „Să vezi ce râde mama de mine”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp