Jador pare să fie urmărit de ghinioane în ultima vreme. După ce s-a accidentat la Survivor România și a ieșit din competiție, artistul s-a despărțit și de Georgiana, cea despre care spunea că este iubirea vieții lui. Ulterior însă, o altă problemă l-a lovit pe cântăreț. Jador s-a contrat cu poliția și a pierdut. Mama sa va râde de el. 

Recent, cântărețul a fost oprit de poliție în trafic, pentru că stătea pe telefon. Poliția nu a fost impresionată de explicațiile sale, astfel încât a luat amendă și i s-a suspendat permisul pentru 30 de zile. Deși a atacat în instanță decizia, aceasta a decis să nu-i acorde dreptate, astfel că Jador va fi pieton pentru 30 de zile. 

Jador s-a contrat cu Poliția și a pierdut. Argumentele lui n-au funcționat 

Înainte de a ajunge în instanță, Jador a încercat să îi convingă pe polițiști să nu îi dea amendă. Argumentul său a fost acela că se uita pe GPS pentru a ajunge unde are nevoie. Mai mult, i-a acuzat pe aceștia de abuz și s-a supărat. 

Oamenii legii însă nu au fost deloc impresionați. „Data trecută când am fost la Bacău, mi-a luat permisul. Și de data asta mi l-a luat iar. Parcă sunt blestemat. Ce Poliție, băi frate. Unii sunt de treabă, am întâlnit niște polițiști de treabă. Bă, ai greșit, da, plătești! N-aveam centură, da dă-mi amendă! Dar să-mi zici tu mie, aveam telefonul așa, pe Waze… normal că mă uit la Waze… La semafor, mai intru pe el – cât mai am, unde e poliție… Ți-l iau! 

A fost doar o secundă, nu e ca și cum vorbeam la telefon! Așa vor mușchii lui, e boss, lasă să-l ia! Cum, mă, să-i iei permisul unui om, aiurea, așa? E abuz de putere ăsta! Să vezi ce râde mama de mine dacă îi zic. I-am arătat și Waze-ul! Dom’le, aveam Waze-ul! Nu știu pe unde s-o iau, nu sunt din București, sunt de la țară. E cu pietriș la mine, cu noroi, cu vaci, cu cai, cu porci. Eu nu știu prin București… Of, Doamne!”, s-a plâns, inutil, Jador. 

Foto: Facebook

Copiii președinților americani au parte de instruire specială. Iată ce sunt învățați să facă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp