Pepe a trăit o poveste de dragoste cu Oana Zăvoranu, dar și cu Raluca Pastramă. Acum, la patru luni de la despărțirea de Raluca, artistul a avut câteva revelații interesante. Pepe a vorbit și despre noua iubită. Cu Raluca artistul a avut o relație timp de 9 ani, dintre care 8 au fost căsătoriți. Au împreună două fiice, care au rămas să locuiască cu Pepe. În cadrul unei emisiuni TV, Pepe a spus că Raluca a fost cea care a decis să divorțeze, însă el nu și-ar fi dorit asta. 

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat”, a mărturisit Pepe. 

„La Oana a fost încheiat subiectul” 

Picătura care i-a umplut paharul lui Pepe. Artistul spune tot după 10 ani de la evenimente

Despre relația cu Oana Zăvoranu, cântărețul a recunosc că subiectul era încheiat și nu mai exista cale de întoarcere. „“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars. 

Ce spune Pepe despre noua iubită

Artistul a clarificat și problema noii iubite, căci presa a tot speculat diverse apariții și interese ale sale cu potențiale partenere. „Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a mărturisit Pepe.

Totuși, Pepe este cerebral și, deși se vede căsătorit și a treia oară, are grijă să fie persoana potrivită. „Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a încheiat cântărețul. 

Foto: Facebook

Dorel din Las Fierbinți s-a însurat în 3 luni. Iată mireasa!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp