Chiar dacă subiectul este extrem de sensibil pentru ea, Oana Zăvoranu a explicat motivul pentru care a apelat la ajutorul vrăjitoarelor.

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. „Cei mai mari dușmani ai mei au fraternizat și m-au văzut ca un măgar fraier”

A trecut destul de mult timp de la episodul vrăjitoarelor și abia acum Oana Zăvoranu s-a simțit în stare să spună tot adevărul. În podcast-ul lui Cătălin Măruță, aceasta a explicat care e motivul real pentru care a făcut marea greșeală și a ajuns la ele. Totul a pornit de la un dans pe care a văzut că mama sa l-a făcut cu Pepe. Din acel moment, a văzut negru în fața ochilor și a luat o hotărâre care i-a marcat viața.

“Am spart televizorul”

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat.

Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată.”, a mărturisit Oana.

„Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”

Oana a afirmat că după acel moment, a primit un telefon de la vrăjitoare. Acestea au făcut-o să înțeleagă că Necuratul se află în viața ei și a vrut să scape de această problemă. ”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta.

Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier.”, a șocat Oana.

Sursă foto: instagram, romania tv

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp