Antonia își vede rar fiica din prima căsătorie cu Vincenzo Castellano. Maya locuiește în Italia, alături de tatăl său. Însă din când în când micuța vine în România, pentru a petrece timp cu frații și cu mama ei. Zilele acestea, Maya este în vizită în țară, astfel că Antonia a profitat și a scos-o la o dublă întâlnire. A ieșit cu râsete și multă distracție. 

De fiecare dată când o are pe fiica sa alături, Antonia este pe deplin împlinită. O vede rar pe Maya, însă vorbește cu ea mereu la telefon și prin apeluri video. Micuța în vârstă de 10 ani are o relație bună și cu frații ei, Akim și Dominic, dar și cu Alex Velea. 

Antonia și fiica ei Maya, întâlnire la dublu. S-au distrat cu Giulia Anghelescu și fiica ei

Deși nu locuiește în România, Maya știe să-și facă prietene de vârsta ei, căci este un copil sociabil. În acest context, Antonia a profitat și a organizat o întâlnire la dublu. Ea a venit cu Maya, iar pe partea cealaltă, cântăreața Giulia Anghelescu și-a adus fiica în vârstă de 9 ani, pe Antonia Sabina. Cele patru au mers într-un parc de aventuri de lângă București. Acolo s-au urcat în copaci, au râs și s-au distrat. 

De pe margine însă i-a privit cuminte Giulia, care nu s-a riscat să se cațere pe frânghiile prinse de arbori. Și pentru că nu puteau să lase momentul să treacă fără a-l imortaliza, atât Antonia cât și Giulia au făcut fotografii și videoclipuri pe care le-au urcat pe Instagram. Când s-au plictisit de urcat în copaci, Maya și Antonia Sabina s-au apucat să deseneze cuminți, la o masă din parcul de distracții. Mamele lor le-au surprins concentrate, în timp ce-și finalizu operele de artă în liniște. Cu siguranță că este începutul unei prietenii strânse între cele două fetițe, la fel cum și pe cele două mame celebre le leagă o relație apropiată. 

Foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic și nu a ascuns asta. Iată ce a făcut!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri