Maya Castellano moștenește frumusețea mamei. Uite ce i-a transmis Antonia

Maya Castellano moștenește frumusețea mamei. Uite ce i-a transmis Antonia
Maya Castellano moștenește frumusetea mamei sale. La 11 ani, Maya este un copil superb, iar Antonia e tare mândră.

Fiica Antoniei are 11 ani și părinții sunt tare mândri de ea. Maya Castellano moștenește frumusețea mamei sale fără doar și poate. Deși aceasta locuiește cu tatăl ei în Italia, iar Antonia este în România, cele două vorbesc constant la telefon și pe internet. Anul trecut, cele două nu au putut petrece sărbătorile împreună din cauza restrictiilor privind pandemia de coronavirus. ”Îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, declara cântăreața anul trecut. 

Maya e pasionată și de machiaj și se joacă deseori cu diferite cosmetice. Are o relație bună și cu Akim și Dominic, băieții pe care Antonia îi are cu Alex Velea.  În plus, are o comunicare excelentă și cu Alex Velea, care și-a făcut chiar și un tatuaj cu chipul fetiței.

Maya Castellano moștenește frumusețea mamei. Ce-i transmite Antonia 

Maya Castellano moștenește frumusețea mamei
Maya Castellano moștenește frumusețea mamei / Sursa foto: Instagram

Într-o postare recentă pe Instagram, Maya apare trimițându-i bezele mamei sale celebre. Aceasta nu s-a putut abține și i-a răspuns tot cu o bezea, alături de mesajul ”My Twin” ( n.r. sora mea geamănă). Deși cele două sunt aproape identice, Maya a moștenit ochii de la tatăl său, Vincenzo, lucru care se poate observa ușor în toate fotografiile cu cea mică.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și s-au despărţit în 2013. Antonia are o relație de peste 6 ani și impreună au doi băieți, Dominic și Achim. Chiar dacă fostul soț are custodia exclusivă în ceea ce o privește pe fiica lor, Maya, Antonia a obținut cam tot ce și-a dorit în urma divorțului. Are dreptul să meargă de fiecare dată în vizită, la fiica sa, împreună cu cei doi fii ai săi, dar și cu Alex Velea, actualul partener de viață. De asemenea, fetița poate veni în România la fiecare eveniment important din viața familiei.

Exclusiv. Mama lui Smiley e cea mai fericită

Recomandarile noastre