Exclusiv. Mama lui Smiley e cea mai fericită

Exclusiv. Mama lui Smiley e cea mai fericită
Mama lui Smiley e cea mai fericită. Așteaptă prima nepoțică, iar faptul că e fată face bucuria și mai mare, fiindcă la ei în familie sunt numai băieți. Seara trecută, Ioana Maria a avut un motiv suplimentar de bucurie.

Andrei Maria, după cum se numește în acte Smiley, are o relație superbă cu familia sa. Artistul mai are un frate, iar părinții lor nu-și mai încap în  piele de mândrie, amândoi feciorii fiind bine realizați. Acum mama lui Smiley e cea mai fericită: va fi, în scurt timp, bunică și va avea o nepoțică.

Smiley și  iubita sa, Gina Pistol, nu au dezvăluit încă numele fetiței. Dar pentru că nepoțica va veni pe lume luna viitoare, bunicii au venit în vizită la viitorii părinți, mai ales că tânăra mămică se mișcă din ce în ce mai greu, având în vedere sarcina avansată. Aseară, pe masa din bucătăria lui Smiley s-au întâmplat lucruri. Lucruri care au făcut-o pe mama lui Smiley cea mai fericită. Femeia a aplaudat de amuzament.

Smiley a fost bătut de mama sa, la el în casă

Smiley, cu mama sa și cu tatăl său au jucat Monopoly – Games of Thrones. Primul care a ajuns la sapă de lemn a fost Maria senior. Apoi lupta s-a dat crâncen între mamă și fiu. Fără menajamente. În final, Smiley a trebuit să se declare falit. A pierdut tot. Mama lui Smiley e cea mai fericită. Dar ce credeți că a făcut femeia  în momentul în care a câștigat jocul? Nu o să ghiciți, așa că vă spunem noi! Și-a strigat nora, și i s-a lăudat.

Smiley s-a declarat public învins. „Aș vrea doar să îmi vedeți fața cum am pierdut. Am picat… frumos. Bravo mamă, felicitări, ai câștigat. Bravo! M-a bătut”, a spus Smiley.

Cum a fost copilăria lui Smiley

Smiley s-a născut pe 27 iulie 1983, în Pitești. Tatal său lucra ca pilot de avion în Ministerul Apărării Naționale, iar mama lui la Institutul de Cercetări și Amenăjari Silvice din Pitești. De la ei, artistul a învățat, încă de mic, disciplina.

Artistul a povestit, într-un interviu, că, în copilărie, a mai primit corecții. „Am mâncat bătaie cu cureaua când eram mic. Eram un copil foarte neastâmpărat și făceam o grămadă de năzbâtii. Evident că trebuia să fiu corectat în vreun fel. Nu știu dacă este cea mai bună metodă, dar la mine a dat rezultate”, a declarat artistul pentru OK.

Sursa foto: Instagram

Iubirea în alb și negru a lui George Burcea. A impresionat-o pe Andreea Bălan

Recomandarile noastre