Iubirea în alb și negru a lui George Burcea. A impresionat-o pe Andreea Bălan

Iubirea în alb și negru a lui George Burcea. A impresionat-o pe Andreea Bălan
George Burcea a impresionat-o pe Andreea Bălan cu ultimul gest pe care l-a făcut recent pe o rețea de socializare. 

Iubirea în alb și negru a lui George Burcea a ieșit acum la iveală. Și are legătură directă cu Andreea Bălan. Actorul a postat luni, pe Instagram două fotografii cu fiicele sale. Ella Maya  are 4 ani, iar  Clara Maria este în vârstă de 1 an și jumătate.

Cele două poze sunt trecute printr-un filtru alb-negru și sunt însoțite de mesajul „Iubirea în alb-negru”. Actorul petrece săptămânal timp cu fetițele sale, astfel încât acestea să nu îi ducă dorul. Aproape de fiecare dată când stă cu fetițele, iubitul Vivianei Sposub postează și fotografii cu acestea în mediul virtual.

Gest impresionant al lui George Burcea

Trebuie menționat și că Andreea Bălan a mărturisit că pentru ea fericirea celor două fetițe este cea mai importantă.

„Pentru mine e foarte important ca ele să fie fericite și absolut niciodată, indiferent de ceea ce va fi între mine și el, eu niciodată nu voi vorbi urât în fața lor. Absolut niciodată. Pentru că eu am citit foarte multe cărți, am făcut terapie. Și în momentul în care respingi fostul partener înseamnă că respingi copilul.

Copilul face parte și din mama și din tata și e important ca Ella să crească mereu în acest vis frumos, că mami și tati au fost frumoși împreună și din iubirea lor mare au venit ele două. Să vadă ce nuntă frumoasă au facut mami și tati, dar că asta este dacă părinții nu s-au mai înțeles, nu trebuie să știe fetele toate dedesubturile.

Îmi doresc ca Ella și Clara să aibă tot timpul o imagine frumoasă despre părinții lor și despre momentul în care ele au venit pe lume. Și trebuie să păstrăm acest vis frumos pentru ele, ca ele să crească niște adulți compleți și fără probleme”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, conform Capital.ro.

Sursa foto: Instagram

De ce a plâns Kate Middleton? S-a întâmplat înainte de nunta cu prințul William