Antonia fără filtru! Ce lecții oferă comunității sale din online

Antonia fără filtru! Ce lecții oferă comunității sale din online
Antonia este o artistă desăvârșită și o mămică minunată. Vedeta este un exemplu pentru multe femei, mai ales pentru lecțiile pe care le prezintă în mediul online.

Antonia își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, pe rețelele de socializare. În cele mai recente postări, vedeta i-a învățat pe urmăritorii săi o lecție importantă: iubirea de sine. 

Antonia fără filtru

Acceptarea și iubirea de sine este foarte importantă, iar Antonia le-a arătat oamenilor din online că viața nu este perfectă, așa cum pare uneori în fotografiile de pe rețelele de socializare. Vedeta s-a fotografiat fără filtru și fără pic de machiaj, demonstrând că peste tot mai există mici probleme.

Antonia a apărut pe Instagram Stories naturală, nemachiată și fără filtru, arătându-le urmăritorilor săi că până și ea mai are coșuri.

„Puberty. I’m young as fuck! I don’t know what u guys talking about! (Pubertatea. Sunt foarte tânără! Nu știu despre ce vorbiți voi)”, a scris Antonia pe Instagram Stories.

Cum a ajuns Antonia să trăiască în America

Antonia a crescut în Statele Unite ale Americii și spune că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața ei. Uneori îi este dor de perioada aceea și ține legătura cu foștii colegi și cu prietenii de atunci.

Nu cu mult timp în urmă, Antonia și-a anunțat fanii și urmăritorii de pe Instagram că în perioada următoare pregătește un proiect nou. Artista pleacă în Las Vegas pentru a începe filmările propriului documentar. Anunțul a fost făcut chiar de către Antonia pe Insta stories. „În sfârșit voi veni în orașul meu natal, Vegas! Lucrez la documentar!”, a scris artista.

Antonia s-a mutat în America atunci când avea 4 – 5 ani, cu părinții ei, locuind acolo aproape 13 ani. Când Antonia a împlinit 18 ani, ea şi mama ei ar fi fost deportate, scria presa la acea vreme. Antonia ar fi fost arestată pentru că nu ar fi avut actele în regulă. Atât ea, cât și mama ei, ar fi fost urcate într-un avion și trimise înapoi în România, primind și interdicție de a se mai întoarce în Statele Unite.

Cine este femeia din spatele multiplei campioane la scrimă Ana Maria Brânză

Recomandarile noastre