Scandalul drogurilor continuă. Ce spune Alex Velea despre Fulgy

Scandalul drogurilor continuă. Ce spune Alex Velea despre Fulgy
Pare că nu se mai termină circul după ce fiul Clejanilor a fost prin drogat la volan. După declarații date în scara IML, Fulgy a dat și nume. Iar Alex Velea i-a dat replica, muzical.

Dar scandalul drogurilor continuă. Fulgy face noi declarații despre Alex Velea. Și Alex Velea are ceva de spus despre Fulgy. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a trăit, la 23 de ani, cât alții într-o viață. O spune chiar el, s-a născut „șmecher”. Și s-a drogat cu tot ce a prins, cât a putut.

Marea lui pasiune pare a fi să se laude cât d emulți bani are. „Eu, aici la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro de la Philip Plein. Ciorapii Gucci sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart. Eu umblu cu 2000-3000 de euro la mine mereu, de aia mă opresc polițiștii”, a spus la emsiunea de la Antena Stars.

„Nu am ieșit o lună din casă”

Fulgy face un act de vitejie din a repeta cât de mult s-a drogat în trecut și a mărturisit că acum nu mai este consumator de substanțe interzise. „Eu când a fost scandalul cu sora mea, nu am ieșit o lună din casă. Eram într-un program de recuperare. Am fost acum 4-5 ani cu fata celui mai mare interlop al României. În anturajul ei am consumat THC, canabinoid care se dă la petreceri”.

Apoi a revenit la subiectul zilei: Alex Velea. „Aș vrea să spun clar, să nu înțeleagă lumea greșit sau ceva de genul, că Alex Velea se droghează. Doamne-ferește. Alex Velea e prietenul meu, e un familist convins, are doi copii frumoși. Alex Velea nu se droghează, nu am auzit în viața mea că Alex Velea s-ar droga.

Am fost la Alex Velea, care e un exemplu de om pentru mine, ca să îi dau niște bani și să semnez nișlte chestii din punct de vedere muzical, ca să colaborăm, și am vorbit de piesă. Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost”, a spus Fulgy.

”Bă, de ce ești mincinos?”

Velea a avut o replică muzicală, pe 1 iunie. El a lansat piesa Bă, de ce ești mincinos. Pe care toată lumea a interpretat-o ca fiind o replică la adresa declarațiilor făcute de Fulgy. A lăsat o zi să treacă și apoi a avut ceva de spus, fără note muzicale, cu subiect și predicat.

Alex Velea a lămurit situația cu Fulgy pe o rețea de socializare. În scris.  „Bă, de ce ești mincinos? NU e despre Fulgy. Alții sunt mincinoșii. Se știu ei…”, a scris Alex Velea.

Sursa foto: Instagram

Marea dramă a Oanei Lis. „Nu am avut niciodată o păpușă”