Fulgy: ”Toată țara se droghează!”. Ce vedete au avut această problemă

Fulgy: ”Toată țara se droghează!”. Ce vedete au avut această problemă
Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o afirmație de ”șmecher”. ”Toată țara se droghează!”, a spus după ce a fost prins de polițiști.  Pare că e adevărat de vreme ce multe vedete s-au aflat în această situație.

O mulțime de vedete au fost surprinse cu substanțe interzise în sânge. ”În 2009, am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger”, spunea Răzvan Ciobanu. Celebrul creator de modă chiar a murit din cauza drogurilor.

Fulgy: ”Toată țara se droghează!”. Ce vedete au avut această problemă

Fulgy, fiul Clejanilor (Dan Manole), a fost când ”șmecher”, când și-a pus cenușă în cap. Spunea că a plătit sume uriașe ca să scape de vicii, dar iată că polițiștii l-au depistat cu substanțe interzise în sânge. Când era ”șmecher” spunea că ”toată țara se droghează!”. Într-adevăr, este o listă lungă cu vedete care au fost anchetate din pricina drogurilor. Printre aceste nume se află și sora lui, Margherita de la Clejani.

Cheloo a recunoscut ca să nu facă pușcărie

În 2017, Cheloo, liderul trupei Paraziții, a fost cercetat de DIICOT Ploiești și a recunoscut că a consumat și a distribuit droguri prietenilor. În felul acesta a scăpat de pușcărie, dar a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de supraveghere de patru ani.

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său adevărat, a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției. Anchetatorii aveau informații că artistul organiza petreceri la care își chema prietenii și le distribuia substanțe interzise.

Răzvan Ciobanu voia să fie ca Mick Jagger

Creatorul de modă a murit într-un oribil accident rutier, pe 29 aprilie 2019. Mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe drumul de la Constanța, la București. Avea doar 43 de ani. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei lui Răzvan Ciobanu s-a constat că acesta avea droguri în sânge. Dan Capatos spunea atunci că acesta avea cinci substanțe în sânge.

Răzvan Ciobanu nu era străin de consumul de stupefiante. A fost implicat, alături de Raluca Bădulescu, într-un dosar cu droguri, cei doi fiind citați ca martori în dosarul ”Cocaină pentru VIP-uri’”. Designerul a negat orice implicare în respectivul caz, dar de-a lungul timpului a spus pe șleau că s-a drogat.

Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, declara Răzvan Ciobanu.

”În 2009, am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger”, punea Răzvan Ciobanu. Celebrul creator de modă chiar a murit din cauza drogurilor.

Cocaină pentru VIP-uri, audieri în 2018

În iulie 2018, Vedete de prim rang din showbiz erau chemate, unele în calitate de suspecţi, să dea declaraţii în celebrul dosar ”Cocaină pentur VIP-uri”. Atunci, în vizorul procurorilor s-au aflat Oreste Tedorescu, Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Marian şi Carmin Ionescu (liderul Direcţia 5 şi fiul acestuia) şi Elis Armeanca. Raluca Bădulescu şi Marian Ionescu au fost doar martori în cauză.

Andrei Gheorghe a fost reținut cinci zile

În 2003, Andrei Gheorghe a fost aproape arestat timp de cinci zile. Procurorii nu i-au dat mandat de arestare, dar celebrul om de radio a rămas fără serviciu. A decedat în locuința sa din Voluntari pe data de 19 martie 2018, ora 22:15, din cauza unui stop cardio-respirator.

Adrian Mutu a pierdut contractul cu Chelsea

Adrian Mutu a fost depistat, în 2004, că a consumat cocaină. În felul acesta, și-a pierdut contractul important pe care îl avea cu echipa Chelsea din Marea Britanie.

Șișu condamnat de trei ori

Tudor Șișu, membru al trupei La Familia, a avut o tinerețe tumultoasă. A fost condamnat pentru trafic sau consum în anii 2003, 2005 și 2011. Pacha Man (Călin Nicorici) a recunoscut și el că ”a făcut de toate”. „În afară de viol şi de crimă am făcut de toate. Nu regret nimic, toate m-au ghidat să ajung aici.


Fulgy de la Clejani își pune cenușă-n cap și mărturisește: „În studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă” 

Fulgy, băiatul Clejanilor, prins drogat la volan. Abia ce se lăuda că nu mai e dependent

Recomandarile noastre